WSH Nieuwsbrief 06-2017*

10 juli 2017

in Water Sportvereniging Heeg

WSH Nieuwsbrief 06-2017*
De 5de Slach om Heech met 50 IFKS skûtsjes is weer zeer geslaagd geweest, de zeillessen zijn weer in volle gang, de avondwedstrijden al weer bijna klaar en de zomer komt er al weer aan. Daarom deze nieuwsbrief met nieuws tot eind augustus.
WSH Puzzelvaartocht

Vrijdagavond 7 juli vindt de WSH Puzzelvaartocht plaats, het thema van dit jaar is Country & Western! De puzzelvaartocht start om 19.00 uur

vanaf It Sylhûs. Er zijn prijzen voor het slimste team en natuurlijk ook voor het meest originele geheel!

Datum: Vrijdag 7 juli, 19.00 uur, It Sylhûs

Onderlinge Jeugdwedstrijden

Elk jaar in juli houdt de WSH wedstrijden voor de eigen jeugd, zodat het tijdens de lessen geleerde in de praktijk kan worden gebracht in een speelse of spannende strijd met de andere jeugdleden. Altijd een gezellig en leuk evenement, ook om naar te kijken.

Datum: zondag 9 juli

Nederlands Kampioenschap Flits

De Flitsklasse was vorig jaar al eens te gast tijdens de District Noord Kampioenschappen en hebben dit jaar voor de WSH gekozen om vanaf It Sylhûs hun kampioenschap te zeilen. Tijdens dit 3 dagen durende evenement wordt het een drukte van belang op en rond de haven!

Datum: Vrijdag 14 juli t/m zondag 16 juli

Regionale Friese Reünie

De Regionale Friese Reunie vaart met de prachtige Boeiers, Friese Jachten, Tjotters, Boatsjes, Open schouwen, Kajuitschouwen en Staverse Jollen vanaf It Sylhûs vanuit de Passantenhaven. Zaterdag is het admiraalzeilen en zondag leidt de WSH de wedstrijden

Datum: zaterdag 5 en zondag 6 augustus

IFKS dag

Sinds en paar jaar mag de WSH als plaatselijke commissie de IFKS ontvangen tijdens hun zeilweek. De hele dag zijn er wedstrijden op het Heegermeer. Vanaf It Sylhûs zijn de wedstrijden goed te volgen.

Datum: Dinsdag 22 augustus, vanaf 10.00 uur

Kruis van Heeg

Het Kruis van Heeg is een (toer)wedstrijd op het Heegermeer en de Fluessen voor alle soorten zeiljachten en zeilboten en wordt al sinds 1978 georganiseerd. Voor elke schipper en bemanning, van volkomen blanco tot ervaren in het wedstrijdzeiler, vormt het Kruis van Heeg een mooie uitdaging en een gezellig fenomeen.

Datum: Zaterdag 26-08

Eredivisie zeilen

De WSH heeft weer een sterk en enthousiast team dat gaat strijden in de Eredivisie Zeilen 2017. Korte races met standaard boten op één wedstrijdbaan maken het leuk en goed te volgen.

Speelronde 2: vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli, Aalsmeer

Speelronde 3: vrijdag 28 t/m zodag 30 juli, Scheveningen

 

*     Wij streven ernaar in elke Sylboade de actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht je altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meld je aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl