Activiteiten Talma State

31 augustus 2017

in Talma State

Beste dorpsgenoten

Tijdens de opendag van Talma State heeft u als Hegemer ondermeer het prachtig gerenoveerde restaurant kunnen bewonderen. Na een jaar stilstand vanwege de bouw, kunnen we hier weer los met de activiteiten. Iedere maand organiseert de Bewonersvereniging weer een middag/avond activiteit, zoals o.a. een kooroptreden, een dia lezing, film of bingo.

In Talma State hebben we 2 biljarttafels, waar op maandagmiddag van september tot mei de heren van de biljartclub (bewoners Talma en dorpsgenoten)  fanatiek stoten.

Maandag 4 september is het biljarten weer begonnen. Mocht u als Hegemer interesse hebben, informeer bij deze heren of er plek is.

Vanaf 19 september is er weer wekelijks het Breicafé. U mag uw eigen brei- of  borduurwerkje meenemen, of kom alleen voor een praatje, alles mag niks moet.

Twee keer per maand is er klaverjassen op woensdagmiddag, start op 20 september 14.30 uur. Zij willen héél graag dat er mensen uit het dorp hun groepje komen versterken. Voor de liefhebber is er dan ook rummicub.

Voor de bingo en avond activiteiten vragen we een bijdrage, in het Breicafé betaalt u alleen voor de thee of koffie.

Stap eens binnen en vraag de receptie naar het activiteiten programma.

De avondactiviteiten staan ook altijd op de agenda van de Sylboade.

Op vrijdag 29 september 19.30 uur komt ‘Sjongernocht’ uit Bantega

Entree: € 5,- incl.koffie/thee

 

Sjongersnocht is een gemengd koor van zo’n 25 leden en bestaat bijna 10 jaar.

Het repertoire is breed: Fries, Nederlands en Engels, meezingers, shanty’s, 60’er jaren muziek, luister liedjes en ook sketches. De groep wordt muzikaal ondersteund door saxofoon, accordeon en piano.

Noteert u alvast in uw agenda, dat Heech fan Alds op dinsdag 17 oktober ’s avonds 19.30 uur een gevarieerde presentatie houdt in Talma State.

 Wees welkom !!!

Bewonersver. Talma State

Mariet Swart (secr/pen)