Nieuws over het Heegemerskutsje ‘Ora et Labora’

31 augustus 2017

in Overig nieuws

Het IFKS 2017 zit er alweer op wanneer dit artikel verschijnt. Op het moment dat wij dit stukje schrijven moeten de kampioenschappen echter nog beginnen. Daarom schrijven wij nu nog niks over het verloop van de wedstrijden, hier zult u meer over lezen in de Sylboade van oktober.

Naast de vele ploegjes die wij de afgelopen weken hebben gezeild met de Ora et Labora werd er ook hard getraind ter voorbereiding op de IFKS. De spanning voor de kampioenschappen stijgt langzaam en het komt nu toch wel erg dichtbij. We hebben er zin in en hopen dat jullie hebben genoten van de wedstrijden op tv, de radio of natuurlijk aan wal van het wedstrijd water.

Naast de wekelijkse trainingen is de activiteiten commissie van het Heegemerskûtsje druk bezig geweest met een huis aan huis actie in Heeg. We hebben folders uit gedeeld met daarbij een donatie formulier. De formulieren kunnen onder andere ingeleverd worden bij één van onze sponsors, Coop in Heeg. De formulieren kunnen tevens ingeleverd worden bij het VVV kantoor in Heeg.

Naast de huis aan huis actie zijn wij langs geweest in Talma State. Er is een presentatie gegeven voor de ouderen in Heeg onder het genot van een bakje koffie. De informatie over het Heegemerskûtsje werd enthousiast ontvangen, men vindt het leuk dat we aandacht besteden aan alle leeftijdscategorieën.

 

Mede door de steun van vele sponsoren, donateurs en club van 100 leden hebben wij de afgelopen drie jaar een goede basis kunnen opbouwen. Wij willen het skûtsje graag verder blijven ontwikkelen en dat kan niet zonder de steun vanuit Heeg.

Alle support is voor ons even belangrijk, van jong tot oud, kleine donatie tot aan grote sponsors, alle steun vanuit Heeg is welkom en wordt erg gewaardeerd! Bij deze willen wij de mensen bedanken die reeds donateur zijn geworden van het Heegemerskûtsje. We hebben veel positieve berichten ontvangen en hopen jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van dit prachtige skûtsje.

Voor meer nieuwtjes rondom de stichting en het skûtsje kunt u ons volgen op facebook of bekijk onze website: www.heegemerskutsje.nl Voor meer informatie kunt u vrijblijvend mailen naar email hidden; JavaScript is required wij staan u graag te woord.