St. Jozefschool

31 augustus 2017

in St. Jozefschool

Start nieuwe schooljaar 2017-2018 Wanneer u deze Sylboade ontvangt zijn ook wij weer begonnen met een frisse start van het nieuwe schooljaar! In deze uitgave vindt u een terugblik op de activiteiten van afgelopen schooljaar!

Kleuterreisje Jozefschool. Dinsdag 27 juni vertrokken we met heerlijk weer en vele blije gezichtjes naar het Speelpark in Rijs. De hele dag werd er gespeeld, op de schommel, de wip, in de zweefmolen, op het luchtkussen, en er werd zelfs een kijkje genomen in het spookhuis. Stoer hoor!! Natuurlijk hebben we ook nog gesmuld van een heerlijk patatje en als toetje een lekker ijsje. Wat hebben we genoten van deze super leuke dag!!

In aantocht: Dé Jozefmarkt!! Op zaterdag 7 oktober zal ook dit jaar weer de gezellige en gratis toegankelijke Jozefmarkt worden Op zaterdag 7 oktober zal ook dit jaar weer de gezellige en gratis toegankelijke Jozefmarkt worden georganiseerd. Op zaterdag 7 oktober bent u van 13:00 tot 16:30 van harte welkom in de oude loods van schildersbedrijf Veenstra aan de Draei te Heeg. Met uiteraard weer mooie spullen, een gezellige sfeer en het draaiend rad met fantastische prijzen. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan de Jozefschool in Heeg en de diaconie van de Sint Antonius van Paduaparochie

De Jozefmarkt kan alleen bestaan met de inzet van vele vrijwilligers. Ook dit jaar is elke hulp meer dan welkom, op de dag zelf of met het ophalen van spullen. Met name vaders met een auto en een kar zijn op vrijdag 6 oktober erg welkom. Je kunt je dit jaar aanmelden via de mail bij Coby Talsma. Uiteraard zijn alle spullen en prijsjes ook meer dan welkom. Wil je nu al spullen kwijt? Bel dan gerust met Suze Huitema en/of Eva Rijpma.

Groots concert! De kinderen van groep 4 van beide scholen gaven een waar concert in het speellokaal. Tijdens dit concert hebben de kinderen laten zien wat ze zoal geleerd hebben tijden s de AMV (Algemene Muzikale Vorming) op school van juf Reinou.
Voor de kinderen van groep 4, straks groep 5, zal er volgend schooljaar weer een AMV cursus na schooltijd worden gegeven.

Survival 2017. Ondanks wisselende weersvoorspellingen bleek het geweldig Survivalweer te zijn. Met enthousiasme en met veel plezier hebben de kinderen aan de verschillende activiteiten deelgenomen. Hierbij hield echter niet iedereen het droog… Dankzij de geweldige inspanningen van ouders, familieleden en bekenden is het weer een enorm succes geworden. Onze dank voor al deze inspanningen is door ons niet in woorden uit te drukken. Heel hartelijk bedankt voor al jullie inzet! PS: We stonden op de voorpagina van het Sneeker  Nieuwsblad! En er werd ook nog  aandacht aan de Survival besteed in Leeuwarder Courant!

Laatste schoolweek. De laatste schoolweek stond in het teken van werken en leuke dingen doen. Lunchen bij juf Gazalli (groep 3) Slotviering met Pastor Foekema Spelen op het strandje gr. 3/4 In Polonaise na de generale!

Spelen op het strandje (groep 3/4)
Nog één keer kleuteren (groep 1 en 8)
Zwemmen tijdens de gymles (groep 7)

Dag groep 8 Na een geweldige musical, waarin meester Paul ‘inbrak’ met een prachtig muzikaal intermezzo, werd de groep toegezongen door het team en ouders. De disco met borrel zorgde voor een pasende en ontspannen afsluiting. Groep 8; fijn dat jullie er waren en bedankt voor al jullie inbreng en inzet! We wensen jullie alle goeds toe en weet, dat je altijd welkom bent op de Jozefschool!!