Zomerprogramma Heeg een groot succes!

31 augustus 2017

in Ingezonden mededeling

Mee met de boer, spijkerbroekhangen, de drijf-in-bioscoop, power yoga, en nog veel meer. Met maar liefst 40 activiteiten per week is er in Heeg altyd wat te dwaan! Het programma is op dit moment over de helft en kinderen van alle leeftijden vermaken zich elke dag weer.

De speurtocht, de bootcamp, de markt en de jeugdbingo zijn een feestje en worden daarom ook drukbezocht. Bezoekers, inwoners, familie en vrienden. Iedereen doet mee. Op de zaterdagavond staan grote evenementen zoals het tobbedansen en bungeeroeien nog op het programma. Het programma wordt afgesloten op zaterdag 26 augustus met bungeeroeien waarbij een team van acht personen in een sloep als snelste de bel moet luiden. Maar het elastiek dat tussen de boot en de kade wordt gespannen maakt het extra moeilijk voor de deelnemers.

Stichting Heeg Promotie heeft dit jaar Bernou de Jong en Erica Busscher gevraagd de activiteiten te organiseren en te coördineren. En dit doen ze met veel plezier. De eerste dag zijn ze gevolgd door Omrop Fryslân met het programma Groeten Ût en zo startte het zomerprogramma op 31 juli al met veel enthousiasme van beide de dames. Klik hier voor het interview!

Wil je nog iets leuks doen in Heeg deze zomer?

Kijk dan snel voor het volledige programma op de Facebook pagina van Heeg Promotie of kijk op de website van VVV ZuidWest Friesland.