Bridgeclub Heeg

23 oktober 2017

in Bridgeclub Heeg

Donderdag 7 september is de BridgeClub Heeg gestart met haar nieuwe seizoen.

Na een lange zomer is het eindelijk weer zover. Er is een warm weerzien van oude bekenden/ vrienden. Er worden handen geschud, er wordt gekust en druk gepraat. Iedereen is blij om elkaar weer te zien.

De voorzitter Ben ter Veen opent deze avond met een welkom voor alle leden en een bijzonder welkom voor onze nieuwe leden,  Vera Meijer, Vronie van Zanten en Maurits Flapper.
Helaas kunnen Cora en Henk Fokke ( ook nieuwe leden ) deze avond nog niet aanwezig zijn i.v.m. vakantie. Heel fijn dat zij wel voor een invallers paar hebben gezorgd zodat er geen stilzit tafel is.

De avond begint een beetje rommelig. Barbera Smit, onze wedstrijdleider, heeft nieuwe loopbriefjes gemaakt. Ziet er hartstikke leuk uit. Helaas is er een klein foutje ingeslopen en zo komt het dat er wel 3 of 4 paren aan dezelfde tafel willen spelen. Helaas is er maar plaats voor 2 paren. Na even goed kijken en nadenken is het foutje snel opgelost en loopt het de rest van de avond weer op rolletjes. Kan gebeuren en is ook helemaal niet erg. De ontspannen sfeer bij onze club zorgt ervoor dat een dergelijk foutje gewoon wordt geaccepteerd.

Er wordt geconcentreerd gespeeld. Er zitten een paar lastige spellen tussen, maar de scherpte is er al wel bij iedereen. Ook de nieuwkomers weren zich dapper en halen ook een paar succesjes binnen. Proficiat!!

Er heeft zich voor de nieuwe cursus al 1 persoon opgegeven. Ik zou zeggen, aarzel niet en kom er ook bij. Je hoeft niets van kaarten te weten. Alles wordt je in 10 lessen geleerd en daarna is het gewoon doen en leer je iedere keer dat je speelt weer bij.

Lees ook het enthousiaste stukje van Vronie ( in de Sylboade van juli 2017 ) er nog maar eens op na.

Ook heeft zich een aspirant lid  opgegeven. Voor deze persoon zijn wij op zoek naar een al spelende bridger. Misschien iets voor jou?

We spelen 18 competitie-avonden per seizoen.  Van begin september tot half april. Meestal eens per 14 dagen, soms een keer vaker omdat we anders niet op 18 keer komen. Inlichtingen bij: Ben ter Veen, Domien Flapper, of Renske van der Werf of via mail.  Kijk ook op onze website : www.huismans24.nl.

De uitslag na 1 speelavond: