Heechspanning 2017

8 oktober 2017

in Evenementen

Inmiddels alweer 5 maanden verder maar wij blikken nog even terug. Terug naar 25 mei 2017, tijd voor de 25e Heechspanning! Om een beetje in de stemming te komen en een idee te krijgen wat er al die jaren zoal langs is gekomen mochten we de boekjes van Hans en Cobie even lenen, waarvoor dank! Zo leuk om daar even in te lezen, je ziet het programma boekje best wel veranderen in al die jaren. Dit hebben we dan ook gebruikt om de voorzijde van het boekje van afgelopen jaar te maken. Als u goed ziet staan in de cijfers 2 en 5 alle programmaboekjes.

 

Nou ja en dan moet er natuurlijk ook weer een programma gemaakt worden voor deze jubileumeditie, onze programma commissie is daar erg druk mee bezig geweest om het voor elkaar te krijgen. En dat dit gelukt is hebben jullie allemaal kunnen zien afgelopen Hemelvaartsdag! De dag begon zoals gewoonlijk weer met de heren en dames van het Putkapel die zo al jarenlang zo Heechspanning openen. Er was dit jaar ook een muzikaal talent uit Heeg op het podium, dat was Haaije Bergstra met zijn band Tremble. Je ziet dat hij al een aardige aanhang heeft want het stond meteen gezellig vol bij het Heechhus! Wie weet komt hij nog weer eens langs bij Heechspaning?!

 

Natuurlijk waren er veel meer dingen te zien, horen en proeven. Zo kwam gre Parelmoer, de wilma’s, Grytz en Grize, Taart en Tranen en ga zo maar door. Maar daar had u er voor bij moeten wezen 😉

Wel kijken we nog even terug op onze mooie slotact. Het liep met het schip niet helemaal zoals gepland maar de dames van de Bluebettes maakt het allemaal niet uit. Met een biertje en een wijntje in de handen maken zij er een feestje van en kunnen wij als bestuur van Heechspanning terug kijken op een zeer geslaagde dag!

 

We willen Heeg, onze adverteerders, mensen die Heechspanning steunen en natuurlijk al onze vrijwilligers heel erg bedanken. Want ja Heechspanning is een GRATIS festival wat alleen door uw hulp kan blijven bestaan! Wij gaan er natuurlijk voor en gaan op naar de volgende 25 jaar. Wel hebben we dit jaar twee bestuursleden die afscheid gaan nemen, lijkt het u of jou leuk om ons te komen helpen mail even naar email hidden; JavaScript is required.

 

Dan gaan wij nu weer aan de slag met het nieuwe programma, eerst het Benefiet en daarna weer Heechspanning zelf. Tot dan!

 

Groeten het bestuur Heechspanning

 

Paula, Maaike, Rein, Bokke, Hendrik, Vincent, Freerk, Arnold en Antje