OVH2000: Terug naar Heeg – 30 juni 2018

8 oktober 2017

in Evenementen

Beste Heegemers,

Volgend jaar is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Het hele jaar worden er door heel Friesland culturele evenementen gehouden. Wij, als ondernemersvereniging Heeg, willen graag van de gelegenheid gebruik maken om ook Heeg op de Europese kaart te zetten. Zaterdag 30 juni 2018 organiseren wij een bijzonder spektakel op het water in Heeg. Een avond die je niet mag missen! Wij nodigen mensen uit van ‘all over the world’ om hiervoor terug naar Heeg te komen. Save the date!

Heeg roept voor velen de romantiek op van dat eerste zeilkamp, van dat mooie watersportplaatsje aan de Friese Meren, de historie van de paling, de watersport en het uitgaansleven. Melancholisch, humorvol, respectvol keren we met z’n allen terug naar de plek, die voor deze ene avond het epicentrum van de wereld is. We gaan….

 TERUG NAAR HEEG!

Op het eerste eiland bij Heeg wordt een groot podium gebouwd op het water. De avond begint als de schemer neerdaalt over de Friese Meren. De lome zomer gaat over in een verfrissende Heegse avond. De bootjes liggen in de kom van het eiland en wachten in spanning af….

De avond begint, Karin Bloemen maakt een majestueuze entree. Er daalt een stilte over het publiek. Karin spreekt; “Zo…daar ben ik weer…eindelijk…terug in Heeg”. Er volgt een korte humorvolle, anekdote die de kapstok “Terug naar Heeg” inhoud geeft.

Een groot metropool orkest dat onder leiding van Karin Bloemen langzaam opbouwt en een spetterende ouverture speelt. Het publiek wordt meegenomen op een internationale reis waarin allerlei muziekstijlen de revue passeren en diverse artiesten acte de présence geven. De reis wordt geïllustreerd met filmpjes en benadrukt het prachtige dorp, de nostalgie, de romantiek en de grenzeloze uitstraling van Heeg en haar wateren! Het programma is een kwalitatief hoogstaande, wervelende, uitgebalanceerde mengeling van humor, muziek, entertainment en dans. Na afloop varen we met z’n allen terug naar Heeg voor de ‘afterparty’.

Zien jullie het al voor je? Een avond die je niet mag missen dus! Binnenkort zoeken wij de publiciteit op en kan de kaartverkoop beginnen. Samen met jullie ontvangen wij graag onze gasten in ons mooie Heeg.

www.terugnaarHeeg.nl.