Waterspelen zomerprogramma 2017

8 oktober 2017

in Verhalen

Na o.a. het Zakslaan, Glij’m erin, en het Kuipjesteken, was er als afsluiter van de waterspelen van deze zomer, weer het spetterende Bungee-roeien op zaterdag 26 augustus , oftewel sloeproeien aan een elastiek en dan zo snel mogelijk naar de bel peddelen.

Wel 9 teams waren er aanwezig om de felbegeerde wisselbeker te veroveren die op naam stond van team “Drekrace”. De “grondwerkers” van de Skou starten als eerste met meteen een scherpe tijd van 19.20 sec. Daarna teams van o.a. Camping Oan ‘e poel, buurtvereniging Tusken de brêgen, de Palingaak en natuurlijk hokje 45+ en het jongste krijgers team vv O.H.H. die ook een geweldige strijd hebben geleverd. Al met al allemaal fanatieke roeiers, jong en oud, man en vrouw en was het een lust voor het oog om dit spektakel te aanschouwen op de Syl.
Mocht je volgend jaar ook mee willen strijden in de sloep, geef je dan op met een team van 8 personen en wie weet mogen jullie dan een jaar pronken met die prachtige beker aangeboden door Heegpromotie.
Als slot weer het prachtige Frysk folksliet gespeeld door Fokke v. Ommen, en kunnen we weer terugzien op prachtige geslaagde waterspelen.
Oant oar jier!

Namens Team Waterspelen
Roel de Jong

Uitslag Team:

1. Grondverzet “de Skou”             19.20 sec.
2. De Palingaak                            20.01 “
3. Buurtver. Tusken de brêgen     20.30 “
4. Heegpromotie                          20.96 “
5. Camping oan ‘e poel                22.12 “
6. Knibbel                                    23.11 “
7. Drekrace                                  23.30 “
8. Hokje 45+                                24.95 “
9. vv O.H.H.                                28.56 “