WSH Nieuwsbrief september 2017

8 oktober 2017

in Water Sportvereniging Heeg

Het watersportseizoen loopt ten einde, de boten gaan binnenkort de winterstalling in, en in het dorp en op de haven wordt het rustiger. Dat betekent niet dat we bij de WSH stil gaan zitten, daarom deze opsomming van komende activiteiten. Daarnaast wordt de WSH 50 jaar, dus dat moet worden gevierd.
  Eredivisie zeilen

De WSH heeft een sterk en enthousiast team dat strijdt in de Eredivisie Zeilen 2017. Korte races met standaard boten op één wedstrijdbaan maken het leuk en goed te volgen, ook via internet. De laatste wedstrijden staan nu voor de deur:

Speelronde 5: vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober, Monnickendam

  Nederlands Studenten Kampioenschappen Zeilen

De WSH is weer wedstrijdcomité voor de Nederlandse Studenten Kampioenschappen zeilen, dit jaar georganiseerd door Amsterdamse Studentenzeilvereniging Orionis vanuit Stayokay Heeg. Uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers voor het wedstrijdcomité ook hier welkom!

Datum: Vrijdagavond 27 t/m zondag 29 oktober, Heegermeer

  Wintercursussen 2017-2018

Ook deze winter organiseren we weer diverse cursussen: Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon. De cursussen zijn bedoeld voor eenieder die zijn vaarbewijs of marifooncertificaat wil halen en/of zijn theorie op peil wil brengen. De gemiddelde cursusduur is 5 avonden. Meer informatie staat op de website en aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website.

Datum: Vanaf eind oktober, It Sylhûs

NOV 2017 50 jaar WSH

November 1967 is de WSH officieel opgericht, dat betekent dat onze geliefde vereniging straks alweer 50 jaar jong is! Dat moet uiteraard gevierd worden. De jubileumcommissie is druk met het programma, en heeft de datum voor de officiële start van dit jubileumjaar vastgesteld op 11 november 2017. Hou deze datum alvast vrij in de agenda, de officiële uitnodiging volgt nog!

Datum: Zaterdag 11 november, It Sylhûs

 Zaterdag 11
  Winterzeilen

Komende winter organiseert de WSH weer voor haar leden de inmiddels bekende winterwedstrijden in Polyvalken. Hoora Watersport houdt ook deze winter hier weer boten zeilklaar voor. Er zullen 6 zondagen worden gezeild van +/- 10:00 uur tot 14:00 uur, de nazit met warme soep en een hartversterkertje hoort daar ook bij. Meer informatie en het aanmeldformulier staan op de website.

Datum: 6 zondagen vanaf medio november, Hoora/It Sylhûs

 

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl