A.K. It Heechhus

14 november 2017

in It Heechhus

 

ACTIVITEITEN NOVEMBER/ DECEMBER

 Ook de komende maand hebben we weer mooie activiteiten voor u gepland in It Heechhûs, namelijk;

TRYATER met “WAT JO WOLLE”

Vrijdag 10 november, aanvang voorstelling 20.00 uur.

Entree €16 p.p. korting voor freonen fan Tryater (op vertoon van pas) en 65+.

Yn in tiid dat alle mieningen telle en se hieltyd hurder tsjin mekoar opbotse, komt Tryater mei in passend antwurd: De ideale teaterjûn! Fjouwer akteurs besykje út te finen wat it publyk no eins echt sjen wol.

It publyk kin foarôf oanjaan wat it graach sjen wol; de akteurs sille it grif spylje.

Ynspirearre troch alle opfettingen en ideeën fan it publyk sykje de fjouwer akteurs nei de yngrediïnten foar de ideale teaterjûn. As út in toverdoaze wurde de sênes delsetten. It wurdt firtuoas, lykas in revu dêr’t fan alles yn foarby komt. En as it oan ús leit, komt dy ferlotting (mei ‘fette’ prizen) yn it skoft der ek.

U kunt uw kaarten rechtstreeks bij Tryater bestellen via hun website www.tryater.nl of een mail sturen met uw naam en het aantal kaarten dat u wilt reserveren via email hidden; JavaScript is required.

SINTERKLAASINTOCHT

Zaterdag 25 november vanaf 13.30 op de Syl.

En natuurlijk komt ook dit jaar de Goedheiligman weer naar Heeg. Wat voor gekke kapriolen zullen de Pieten ditmaal uithalen? Het belooft weer een onvergetelijke middag te worden voor alle kinderen van Heeg en omstreken.

De Sint komt rond 13.30 op de Syl aan, het programma in de gymzaal van It Heechhûs zal rond 14.30 van start gaan, de deuren gaan om 14.15 open.

JAAP MULDER and SONS

Zondag 26 november, aanvang 15.30 uur.

Entree €10,- p.p., Freonen van It Heechhûs krijgen een bon voor een kop koffie of thee.

Vaders en zonen; een eindeloos onderwerp. Je wordt vader, blijft ook zoon en hoe kijken jouw zonen naar jou als vader? Multi instrumentalist Jaap Mulder brengt samen met zijn zonen Ruben (toetsen) en David (slagwerk) verhalen van vaders en zonen.

De anekdotes en herinneringen, autobiografisch of geleend, zijn vaak heel herkenbaar. Het stemt tot rebellie en vrolijkheid, maar ook melancholie. De muziek bestaat uit eigen composities en arrangementen. Mooie luisterliedjes worden afgewisseld met virtuoze folk-pop. Een bijzonder muzikale voorstelling; persoonlijk en universeel, boeiend tot de laatste klanken vervliegen.

WIJN- EN KAASPROEVERIJ

Op woensdagavond 6 december organiseren we een gezellige proeverij in samenwerking met Hinke en Richard van de Coop. Zij laten u de lekkerste wijntjes proeven met de daarbij behorende kazen. Wij verwelkomen u graag om 20.00 uur met een bakje koffie of thee. Daarna kunt u op zoek gaan naar uw ideale Kerst wijn! Wij zorgen voor een aantal lekkere kaas soorten, die u kunt proberen tijdens deze zoektocht! De eigen bijdrage van deze avond is € 12,50. De proeverij zal rond 22.15 uur eindigen. U kunt zich opgeven onder vermelding van uw naam en aantal deelnemers via mailadres email hidden; JavaScript is required. Opgave is verplicht en kan tot en met zaterdag 2 december. Wees er snel bij want er is maar plek voor 20 personen!

 

WINTERBINGO

Vrijdag 8 december om 20.00 uur.n8 rondes voor €10,- Voor de 2e maal dit seizoen laten we op vrijdagavond de ballen weer vallen voor mooie prijzen, die zeer zeker de moeite waard zullen zijn!

 

 KERSTMARKT in IT HEECHHÛS!!

Zaterdag 16 december organiseren we in It Heechhûs een kerstmarkt van 17.00 tot 21.00. Bezoekers zullen een variëteit aan kraampjes aantreffen en natuurlijk ontbreekt de kerstman niet. Vind u het leuk om op deze kerstmarkt een kraam te huren, geef u dan nu op via email: email hidden; JavaScript is required of bij Sybout/Jannie. Bij aanmelding ontvangt u een opgaveformulier waar verdere informatie in staat. We kunnen al wel vertellen dat de kosten voor het huren van de kraam €22,- incl. BTW bedragen. De afmeting van 1 kraam is 220 breed x 75 diep. Daarnaast is er ook een kleinere kraam beschikbaar van 125 breed x 70 diep voor €12,50 incl. BTW. Wij zien met belangstelling uw aanmelding tegemoet!

 

En pssssst…. heeft u zaterdag 30 december al genoteerd in uw agenda? Dan is onze culturele wandeltocht door Heeg voor het goede doel Spieren voor Spieren.

Het belooft een geweldig leuke avond te worden! Noteren dus…