Palingaak de Korneliske Ykes II

14 november 2017

in Palingaak

 

Afsluiting seizoen Dankzij de inzet van velen hadden we dit jaar weer een prachtig seizoen. Vele vaartochten zijn gemaakt en aan vele evenementen is deel genomen. Honderden varende gastenen talloze nieuwsgierige bezoekers hebben genoten van het rijke verleden dat de palinghandel vanuit Heeg en omstreken heeft te bieden, de agenda’s in de vorige sylboade’s getuigen daarvan.

Activiteiten: 18 oktober hebben we afscheid genomen van Marius en Caroline Jonkhart die het mogelijk hebben gemaakt dat we in Heeg in het bezit zijn van een echte Palingaak.

Onderhoud: Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen om de Aak waar dan ook uit het water te krijgen voor groot onderhoud, wat deze winter en voorjaar moet plaats vinden.

Oproep! Wie het leuk vindt om in een gezellig team af en toe te helpen met het onderhoud van de Aak is van harte welkom. Neem hiervoor even contact op met Rinus Grondsma.

Mensen gezocht voor communicatie en pr! Over de palingaak en alles wat daarmee samenhangt valt heel wat te communiceren: met vrijwilligers, donateurs en sponsors, met de bewoners van Heeg en omgeving, met toeristen enz.enz. Voor dit alles hebben we een veelheid aan middelen: onze website, onze nieuwsbrieven, folders, brochures, interviews, artikelen in de media, Facebook, Twitter. Hiervoor zoeken wij nieuwe vrijwilligers. Wil je ons komen helpen neem dan contact op met Jan Willem Hoorn of Anje Kuik-Stuurwold of een mailtje naar email hidden; JavaScript is required

Wie meer informatie over het wel en wee van de Palingaak wil ontvangen kan zijn/haar mailadres opgeven voor een maandelijkse nieuwsbrief. Wie het leuk lijkt te leren zeilen op een Palingaak is altijd welkom!

Informatie bij: Maarit en Anje Of www.palingaak.nl