Wintersfeer op Perron 2

15 november 2017

in Aankondigingen

 

Nu de dagen alsmaar korter worden is het goed toeven in de warme huiskamer van Perron2. Tijdens het Buurtatelier op maandag gaan we aan de slag met het creëren van een warme wintersfeer met o.a. allerlei soorten sfeerverlichting. Natuurlijk kun je tijdens het breicafé aan een dikke wollen trui of sjaal werken maar je kunt ook meedoen aan een wel heel bijzonder borduurproject van restmateriaal om de gang wat op te fleuren.

Op 24 november wordt er weer samen gekookt en gegeten. Als je het leuk vindt om een recept uit te proberen of aan anderen te laten proeven kun je je naar hartenlust uitleven in onze goed uitgeruste keuken. Opgeven kan via email hidden; JavaScript is required.

De eerste boekbespreking is achter de rug. Voor degenen die vast aan een nieuw boek willen beginnen: op maandag 6 november bespreken we Honolulu King van Anne-gine Goemans en op maandag 11 december Selma van Carolijn Visser. Je kunt altijd aanschuiven.

Bekijk de agenda voor alle activiteiten in dit blad of op de website. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op www.perron2.nl of kijk op onze Facebookpagina.