Afscheid van “onze”Rinus

19 december 2017

in Aankondigingen, Ingezonden mededeling

Na 15 jaar deel uitgemaakt te hebben van de redactie van de Sylboade neemt Rinus Grondsma afscheid van ons. Hij is al die tijd onze penningmeester geweest en de laatste jaren heeft hij ook de advertenties voor zijn rekening genomen. Hij heeft in die 15 jaar veel veranderingen meegemaakt. 15 jaar betekent zo ongeveer 150 sylboades!

Van stencil tot glossy om het sa mar te sizzen….. Van stencillen en nieten in het Heechhûs tot een bestand dat door onze voorzitter naar de drukker gemaild wordt. Toen gingen er 2 nietjes in en moest ‘ie soms ook nog een keertje bijgesneden worden. Allemaal vóór het digitale tijdperk. Toen de eerste PC’s verschenen was de interesse van Rinus snel gewekt. Daar moest hij meer van weten en hij is gaan lezen en leren…. En had al snel zijn eerste computer. En is ‘ie een wizzard in de advertenties!!

Maar het is tijd om samen met Hanny te gaan genieten van hun heerlijke camper en om andere leuke dingen te gaan doen. Het is hem van harte gegund!! Maar we gaan hem wel ontzettend missen…. Dank je wel, Rinus, voor al je inzet door de jaren heen!

De redactie.