Jozefmarkt

19 december 2017

in St. Jozefschool

Jozefmarkt

Ondanks het mindere weer van 7 oktober kunnen we tevreden terugkijken op een geslaagde Jozefmarkt. In en buiten de oude schildersloods van Veenstra Schilders te Heeg, kon jong en oud ook dit jaar weer goed slagen. Was het niet met een koopje op de rommelmarkt, dan was het wel met een winnend lot bij het draaiend rad.

Onder het genot van een bakje koffie weer even bijpraten met die oude bekende of gewoon genietend van deze dag en zijn bezoekers.  We kijken terug op een meer dan succesvolle Jozefmarkt, waarbij de opbrengst van bijna 5600 euro dit jaar ten goede is gekomen aan de Jozefschool en de Diaconie van de RK parochie van Heeg.

Daarnaast zijn alle niet verkochte knuffels, kleding, boeken, speelgoed en alle andere zaken van waarde overgedragen aan de Stichting Dorcas en het Leger des Heils, die hier op hun beurt een uitstekende bestemming voor gaan zoeken voor hulpbehoevenden in Oost Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Wij willen iedereen bedanken die op zijn eigen manier een bijdrage heeft geleverd aan de Jozefmarkt. Dankzij de vele vrijwilligers en sponsoren kunnen wij deze unieke Jozefmarkt elk jaar weer organiseren. Tot slot willen we Veenstra Schilders weer bijzonder bedanken voor het beschikbaar stellen van deze geweldige locatie.