Nieuws vanuit Talma State

19 december 2017

in Talma State

Nieuws vanuit Talma State. Wat erg leuk is dat we samen met de peuters van het Pikepoltsje soms een samenzijn hebben. De samenwerking tussen de ouderen en de mini jeugd is fantastisch. In november gelijk goed begonnen met twee activiteiten. Op maandag 6 november kwam er een hele groep op het Anker. Samen zingen was het motto.

En hoe trof het, gelijk 8 november weer! Tijdens het gezamenlijk koffiedrinken kwamen de peuters langs om hun lampionnen te laten zien. Zingend gingen ze bij de pakes en beppes langs.

Teake van der Meer trok enorme belangstelling. Wat was hij op dreef. Het was een zeer geslaagde avond. De Fûke zat vol. Wie weet komt hij nog een keer.

 

Feestdagen in Talma. Sinterklaas is in het land en wij zijn er klaar voor! Op moment van schrijven: Op vrijdag 1 december gaan we een feestje bouwen. We maken er een prachtige Sinterklaasmiddag van. In de volgende Sylboade doen we uitgebreid verslag hiervan. Ook organiseren we dit jaar weer een kerstontbiit en op 20 december het kerstdiner voor onze bewoners.

Oud en Nieuw. Graag willen we het jaar 2017 gezamenlijk uitzitten.
Onze Talmanezen maar ook bewoners van Heeg zijn van harte welkom.
De entree is €12,50.
Dit is inclusief koffie/thee, oliebollen, een drankje en een hapje. En natuurlijk vuurwerk.
Wel graag opgeven bij de receptie. Telefoon 334500.
We steken het vuur aan en we heffen het glas op het nieuwe jaar 2018.

Ons dorp Heeg.Wat we erg leuk vinden is dat we bij activiteiten soms worden verrast door een buurtbewoner die gezellig aanschuift en mee doet. We vragen alleen een bijdrage voor de koffie. Zou u eventueel belangstelling hebben voor ons activiteitenprogramma, de receptioniste geeft u graag het programma voor de komende maand.

Met een hartelijke groet vanuit Talma State

Grytsje en Gelbrig

 

OPROEP:

Zoals u misschien wel weet kan Talma State niet zonder vrijwilligers. En gelukkig hebben we er een hele groep! Maar misschien lijkt het je/u leuk ons te komen helpen.

Restaurant (samen eten in De Fûke):
De tijden zijn ongeveer van 11.30 – 13.00. Het is tafeldekken, helpen met het serveren van de maaltijd, na het eten afruimen. Er is altijd een vaste medewerker van het restaurant aanwezig.

Winkel:
Door de week is onze winkel open van 9.00-16.00. Op de zaterdag van 9.00-12.00. Van 10.00-11.30 staat er meestal een vrijwilliger in de winkel. Er is altijd een vaste medewerker van het restaurant en receptie aanwezig.

Lijkt u dit leuk en zou u eens in de twee weken, of eens per maand of vaker (een dag in de week) beschikbaar zijn, schroom dan niet en neem even contact op met een medewerker van Talma State, of bel met de receptie: 334500.