WSH Nieuwsbrief 11-2017

18 december 2017

in Water Sportvereniging Heeg

De meeste boten staan weer op de wal of liggen onder hun winterkleed. Maar de WSH gaat gewoon door, daarom weer een opsomming van komende activiteiten. Als 50 jarige ben je nog lang niet afgeschreven, het jubileumjaar is maar net begonnen en deze winter is er weer van alles te doen in het Sylhûs.
  50 jaar WSH

8 november 1967 is de WSH officieel opgericht, 11 november 2017 is een receptie en een feest gehouden als officiële start van ons jubileumjaar. De start, want het gehele komende seizoen zal in het teken van 50 jaar WSH staan. Voor de komende maanden betekent dat, dat er in lk geval een filmavond en een fotoavond zullen worden gehouden
Data: Vrijdag 26 januari en vrijdag 9 maart in It Sylhûs

  Dart competitie

Komende winter organiseert de activiteitencommissie een dartcompetitie in het Sylhûs. Gewoon om dat het bar gezellig is. Er zal 5 tot 6 zondagen worden gespeeld vanaf 14:00 uur. Leden en donateurs van WSH en SFT zij welkom, natuurlijk met introducees. Voor de kleintjes wordt ook gezorgd. Aanmelden kan bij Theo Potma, email hidden; JavaScript is required.

Datum: vanaf zondag 17 december, 14.00 uur, in It Sylhûs

  Nieuwjaarsreceptie

Samen met de Ondernemersvereniging OVH2000, de Stichting Friese Tjottervloot en IJsclub Heech wordt de nieuwjaarsreceptie dit jaar weer in het Sylhûs gehouden. De SFT is dit keer gastheer, dus we verwachten ook veel donateurs!

Datum: 7 januari 2018, 16:00 uur, in It Sylhûs

  Foto- en Filmavond 50 jaar WSH

Samen met Heech fan Alds en onder andere ook met foto- en film materiaal van leden van het eerste uur zullen twee avonden worden georganiseerd deze winter om even weg te dromen bij vervolgen tijden, genietend van alles wat er tot nu toe bereikt is!

Data: Vrijdag 26 januari en vrijdag 9 maart in It Sylhûs

  Wintercursussen 2017-2018

Ook deze winter organiseren we weer diverse cursussen: Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon. VB1 is inmiddels gestart. De cursussen zijn bedoeld voor eenieder die zijn vaarbewijs of marifoon-certificaat wil halen en/of zijn theorie op peil wil brengen. Meer informatie staat op de website en aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Datum: VB2 en Marifoon volgen na VB1, It Sylhûs

 

*   Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl