Voorwoord

24 januari 2018

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Met de jaarwisseling alweer een aantal weken achter ons, hebben we als redactie in 2018 de draad weer goed opgepakt. Een goede en gezellige redactievergadering en zie daar weer het resultaat voor u. Misschien later dan u verwacht had, maar het is de gecombineerde editie voor de maanden januari en februari. Deze zogenaamde Winter-editie bevat weer tal van leuke verslagen en ook alweer een aantal aankondigingen voor de aankomende evenementen in Heeg.

Was het u nog opgevallen in de vorige Sylboade? Die verscheidene kleurenpagina’s? Als redactie zijn we van mening dat dit best wel eens vaker zo zou kunnen. Met die kleurpagina’s erbij wordt het nog een mooier blad dan dat het al is (als ik zo vrij mag zijn om dit zelf te zeggen;-) We zullen kijken wat de mogelijkheden zijn en hopen u dan met regelmaat te mogen verrassen met kleurrijk nieuws.

We zitten alweer midden in het seizoen dat winter heet, maar echt aanhoudende winter hebben we nog niet mogen meemaken. Laten we hopen dat we toch nog even de schaatsen uit het vet kunnen halen voor een rondje op de schaats door en om Heeg. Mocht het er dan echt niet van komen, dan hebben we altijd nog die leuke actie van de IJsclub! Met z’n allen naar Thialf om toch de schaatsen eens aan te kunnen trekken. En dan ook nog in het vernieuwde stadion. Wel goed laten slijpen die ijzers!

Februari staat verder in het teken van Olympische Spelen in PyeongChang, Carnaval en ons eigen Benefiet concert! Of je nu naar het Oosten afreist, naar het Zuiden gaat of gewoon gezellig dichtbij huis naar It Heechhûs gaat, het zal me een feestje worden! Genoeg te doen en volop dingen te beleven! 2018 belooft een bijzonder jaar te worden voor Heeg en de Hegemers. Hou de Sylboade in de gaten en u zult er niks van missen!

Heel veel leesplezier!

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade