Heechspaning – Benefiet 2018!

17 februari 2018

in Heechspanning

Alweer 2018, een nieuw jaar en dus ook een nieuw benefiet. We zijn druk bezig de laatste dingen hiervoor te regelen, de band te boeken en natuurlijk onze “Hegemer-artiesten” te zoeken. Want zonder artiesten geen Benefiet!

Op zaterdag 17 februari zullen we er samen in het dorpshuis een gezellige avond van maken. Onder het genot van een drankje kunnen we weer genieten van diverse acts… Wie dat dit jaar allemaal zijn blijft nog even geheim 😉 (hou de posters in de gaten). De avond wordt gevuld met diverse mensen uit eigen dorp (of omliggende dorpen). Altijd al eens zin gehad om mee te doen maar nog nooit die stap durven zetten, nu is je kans! Meld je aan via mail (email hidden; JavaScript is required) of facebook en sta nog op het podium de komende maand!

In ieder geval tot 17 februari in het MFC ’t Heechhûs te Heeg!