Heegemer Skutsje Ora et Labora in 2018

17 februari 2018

in Heegemerskûtsje

Inmiddels zijn de feestdagen weer voorbij en is het nieuwe jaar ingeluid. Namens de stichting Heegemer Skûtsje en zijn bestuur, Schipper Sietse Broersma en de bemanningsleden willen we u een voorspoedig 2018 toewensen.

Ongetwijfeld heeft u het Heegemer skûtsje weer met verlichting kunnen bewonderen op het terrein van transport bedrijf Veenstra-Fritom in Heeg. We willen de hoofdsponsor dan ook langs deze weg hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van  terrein en het vervoer van het skûtsje, dit is altijd weer een hele klus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook willen we Scheepsmotoren Heech bedanken, ze hebben ook dit jaar het skûtsje weer veilig op het droge gezet. Ja “vele handen maken licht werk”

Natuurlijk is een ieder die zich inzet voor het Heegemer skûtsje belangrijk, hoe groot of klein dan ook. Daarom willen we alle bedrijven, donateurs, vrijwilligers, en alle skûtsje liefhebbers die het Heegemer skûtsje “Ora et Labora” een warm hart toedragen bedanken voor hun inzet en steun in het jaar 2017, hopelijk mogen we in 2018 weer op u rekenen. Jullie maken het Heegemer skûtsje “Ora et Labora“ mogelijk en zijn onmisbaar, ook in de toekomst.

Het skûtsje ligt momenteel in de winterslaap maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd. Achter de schermen wordt er gewerkt aan onderhoud en er wordt gebrainstormd over de ontwikkelingen rondom het skûtsje. Er worden plannen gemaakt en de nieuwe doelen worden gesteld. Het nieuwe zeilseizoen staat straks alweer gauw voor de deur, in april gaan we weer los. Wij kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen, hopelijk u ook.

Voor meer nieuwtjes rondom de stichting en het skûtsje kunt u ons volgen op facebook of bekijk onze website: www.heegemerskutsje.nl Voor meer informatie kunt u vrijblijvend mailen naar email hidden; JavaScript is required wij staan u graag te woord.