St. Jozefschool

17 februari 2018

in St. Jozefschool

Kerstviering 2017

Een geslaagde kerstdag op 21 december! In 2 groepen zijn we naar de St. Josephkerk gewandeld waar meester Paul een kerstverhaal vertelde. Het kerstkoor, bestaande uit prachtig zingende ouders, zorgde voor de muzikale ondersteuning.

Vanaf 17.00 uur konden alle kinderen met hun groep van het kerstbuffet genieten. De lekkernijen waren gemaakt door de ouders van de verschillende groepen.

Aansluitend ging het kerstspel van start. Dit keer het werd er een kerstverhaal met een knipoog, opgevoerd door: ouders, stagiaires en het team. Het was een leuk verhaal en we hebben heerlijk kunnen lachen!

Mede dankzij de ouders is dit weer een zeer geslaagde dag geweest.

Een nieuwe website!!   jozef-heeg.bms-onderwijs.nl

Verbazendwekkend!

De opbrengst van de Kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7/8. Knap gedaan!!

Schoolpleingebruik

Op doordeweekse dagen is het voorplein van de school ook na schooltijd open.

Kinderen mogen daar dan spelen. Het hek aan De Jister-kant blijft dan open. De hekken aan de Homeie-kant gaan wel dicht.

In het weekend is het totale plein afgesloten. Dat begint al op vrijdagmiddag, na schooltijd, als de laatste leerkracht ook het hek van de hoofdentree afsluit.

Er bereiken ons nog wel eens klachten over het gedrag van spelende kinderen op het schoolplein, na schooltijd. ook wij maken ons hier zorgen over. Het toezicht op spelende kinderen is dan na schooltijd voor u als ouder/verzorger.

Eerder was het nodig dat de politie ingreep, omdat omwonenden bezorgd waren en er vandalisme dreigde… Dat willen we natuurlijk niet! Ook hier vragen we u als ouder om dit met uw kind, ook met niet basisschoolkinderen, te bespreken.