Activiteiten Kommissie It Heechhus

6 maart 2018

in It Heechhus

 

In maart staan voor u drietal activiteiten op het programma.
We vangen aan met de voorjaarsbingo op vrijdag 9 maart. Voor slechts €10,00 speelt u 8 rondes mee, per ronde maakt u 3 keer kans op een prijs. Natuurlijk is het mogelijk om met meer(dere) kaarten mee te spelen. Om 20.00 uur start de bingomolen met draaien, zorg dat u erbij bent.

  Met trots presenteren wij u de voorstelling MUZIEK!               
Zaterdag 10  maart   Aanvang 20.15 uur

Entree € 10,00 per persoon (voor vrienden van het Heechhûs € 9,00 p.p.)

 

MUZIEK! is een WERELDBAND

Marjolein Meijers is een oude rot in het vak, zij staat al ruim 40 jaar op de planken. U kent haar  wellicht, een paar jaar geleden was zij de top act tijdens Heechspanning.

De voorstelling MUZIEK! is het persoonlijke muzikale verhaal van Marjolein in haar moedertaal, Nederlands. Zij neemt u mee op wereldreis. Vertrekkend uit Rotterdam gaat  de reis via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. U wordt meegenomen in een emotionele achtbaan, vrolijkheid, verdriet, verbazing en uitzinnigheid in een recordtempo. Muzikanten Walter en Onno Kuipers steunen haar als een geoliede machine.

Marjolein Meijers: zang, bas, gitaar, banjo 

 Walter Kuipers: viool, mandoline, bouzouki, doedelzak

 Onno Kuipers: accordeon, trekzak, gitaar

 

 Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal:  Inez Timmer als Mademoiselle Chanel

Zaterdag 24 maart

Aanvang 20.00 uur

Entree € 10,00 per persoon (voor vrienden van het Heechhûs € 9,00 p.p.)

Coco Chanel, ze was de eerste vrouwelijke ondernemer  die met stijl, tijdloze elegantie, maar ook gewetenloos    en met ijzeren discipline een wereldimperium creëerde.  Ze wist precies wat ze wilde: het vrouwelijke lichaam haar vrijheid teruggeven, korte metten maken met korsetten en ouderwetse vlechten. Ze ontwikkelde een parfum dat  de wereld veroverde, kleedde wereldsterren en presidentsvrouwen. Allemaal uit een  diepste verlangen erbij te horen en erkend te worden. Kan grenzeloze ambitie een liefdeloze jeugd compenseren? Haar eenvoudige komaf haalde haar telkens weer in en zo bleef ze gevangen in een eindeloze eenzaamheid, die de triomf van haar werk overschaduwde. Een bruisende, ontroerende voorstelling met Franse chansons.

Wij zien u heel graag op (een van) bovengenoemde data.

Hartelijke groet van team Cultuur en Vermaak (A.K.)

Anja, Joke, Jan, Robert, Janny, Sybout en Marlisa