Hondenpoep

6 maart 2018

in Ingezonden mededeling

Beste hondenbezitters,

In de jaarvergadering van het Simmerlân  kwam hondenpoep en de ergernis daarover ter sprake. Men zag hondenbezitters in de Eker, het Gerslân en de Simmerkrite geen poepruimen  en soms wel de plastic zakjes in de riolering stoppen i.p.v. het mee naar huis tenemen of in het honden toilet in het Heempark te gooien . Ook werden zakjes in de slootjes rond het Heempark gevonden, dit veroorzaakt verstoppingen en alle ellende vandien. Bovendien is de reparatie kostbaar en die kosten ziet u in uw gemeente belastingen terug. Ooit bij stilgestaan ? Bespreek het a.u.b. met uw kinderen die jullie huisdier ook zo braaf uitlaten.

Binnenkort hopen onze kinderen weer lekker te zwemmen langs de Eker dus laten we met elkaar zorgen dat dat poepvrij kan.

Alvast bedankt !!

Janny van Mulken-Halma

namens de bewoners van het Simmerlân .