Sponsor Actie jeugdvoetballers O.H.H.

11 maart 2018

in Aankondigingen, Evenementen

 

Nieuws van de O.H.H. Activiteitencommissie

Novemberactie

Op vrijdagavond 17 november j.l. zijn onze D-, E- en F-pupillen op pad geweest voor de Novemberactie met heerlijke chocoladeletters. Rond 18.00 uur gingen de jongens en meiden enthousiast in kleine groepjes met ouder of leider langs de deuren in Hommerts, Jutrijp, Gaastmeer, Heeg, Oudega, Sanfirden en Idzega. En wat hebben ze hun best weer gedaan! De totale opbrengst van deze actie is geworden: € 1302,50! Bij deze willen wij een ieder die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen om dit bedrag bij elkaar te verzamelen ontzettend bedanken!

Steun de jeugdvoetballers van O.H.H. met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Onze voetbalvereniging O.H.H. is door Poiesz Supermarkten geselecteerd voor de Jeugd Sponsor Actie 2018!

De actie start op maandag 12 februari en loopt t/m zondag 8 april 2018. O.H.H. doet mee in de Poiesz Supermarkt locatie IJlst. In de betreffende weken zijn er diverse acties, waarbij je jeugdsponsormunten kunnen verzamelen voor O.H.H.

In de week van 12 t/m 17 februari is er speciaal voor O.H.H. gelegenheid in de Poiesz in IJlst om onze vereniging te promoten en extra munten te verzamelen; op zaterdag 17 februari staan de jongste jeugdleden ook echt in de winkel!

Spaar de munten en stop ze in een van de kokers van OHH!!

De kokers zijn  te vinden op de volgende plekken:

IJlst:          De Poiesz supermarkt                                                 
Hommerts:  School en dorpshuis ‘oan it Far’
Heeg:          Voetbalkantine
Oudega:     MFC “It Joo”
Uiteraard mogen ze ook bij een van de commissieleden ingeleverd worden!!

Met sportieve groeten van de O.H.H. Activiteitencommissie,

Wieteke Dijkstra, Evelien Raap, Yda Hofman, Thea Vlagsma,

Bouwe Meinsma en Githa de Vries