Voorwoord

6 maart 2018

in Voorwoord

Beste lezer(es),

De Olympische Winterspelen zijn voorbij en nu lijkt het hier even goed winter te worden…. Wat hebben onze sporters van TeamNL het goed gedaan; ze hebben maar liefst 20 medailles mee kunnen nemen!

Hier was het weer krabben geblazen om het ijs van de autoruiten af te krijgen. Maar zou deze vorstperiode genoeg zijn voor een tochtje op het natuurijs? Al zou het op de ijsbaan of over de sloten zijn. Wat smachten we als echte Friezen toch naar die sport op de ijzers. Of kiest u liever voor de lange latten of snowboard? Tja, dan was het vast weer aansluiten in de lange file naar de besneeuwde toppen in de Alpen. De kou kan zomaar weer voorbij zijn en zal het voorjaar haar intrede doen. De sneeuwklokjes en krokussen schieten her en der alweer flink uit de grond. Maar ook andere planten en struiken komen al vol met knoppen te staan. Als ze maar niet teveel last hebben van de verlate nachtvorstjes….

Zodra dan de mooiere dagen aanbreken kunnen we van de lente genieten. Komt de paashaas ook bij u langs? Het eierzoeken blijft een bijzondere aardigheid voor de kinderen. We wensen u in ieder geval een gezellige tijd en heel veel leesplezier met de verschillende verslagen en aankondigingen in deze Sylboade.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade