At the watergate

25 april 2018

in Aankondigingen, Crescendo, Heechspanning

 

At the watergate in Heeg!   10 en 11 mei     

Van 9-11 mei komen 7000 jonge muzikanten vanuit heel Europa naar Sneek en omliggende dorpen voor het 13e European Youth Music Festiva

Dit festival heeft de naam:  At the Watergate.

Waarschijnlijk is het u opgevallen want je kunt er bijna niet meer omheen overal in de Sûdwesthoeke kom je reclame tegen van At the Watergate.

At the watergate is een van de vele projecten van Leeuwarden culturele Hoofstad 2018

Alle orkesten die meedoen aan dit festival zullen tijdens dit festival een optreden verzorgen in Sneek op een buiten en op een binnen podia. Ook verzorgen zij een optreden in een van de omliggende dorpen zoals Heeg. Alles met elkaar zullen er een kleine 1000 optredens tijdens At the Watergate zijn!

Op donderdag 10 mei kunt u tijdens Heechspanning op het podium bij jeugdherberg Stayoke en op het podium in de tuin bij Talma State kennis maken met onze buitenlandse gasten. Op vrijdag 11 mei zetten we dit feest nog even door want dan zullen er 2 podia met optredens zijn bij het Heechhus en bij Pier Piersma in de tuin. We hopen u van harte te mogen verwelkomen op deze beide dagen.

Namens Heechspanning en Crescendo