Bloemenactie 2018

3 april 2018

in Aankondigingen, Goede doelen

 

We willen ook dit jaar Heeg weer in de bloemen zetten met onze jaarlijkse bloemenactie voor de bekende goede doelen.

Rwanda Rises Foundation

De bouw van 2 leslokalen in de St.Agnesschool zijn inmiddels afgerond en worden volop met veel plezier van de leerlingen en leidinggevenden gebruikt.

Kijk op www.rwandarises.com.

Heart for Children

Kimbilio kan al een compleet dorp genoemd worden. Het is ongelooflijk hoe snel dit gaat. Met nu richting de 300 leerlingen komt ook het veiligheidsaspect om de hoek kijken. Nu wordt er dan ook gewerkt met goed opgeleide beveiligers voor het waarborgen van de veiligheid van buitenaf maar ook onderling(denk daarbij aan stelen en vernielen).

Begin volgend jaar is het de bedoeling om met een groepje zelf weer een kijkje te gaan nemen in Uganda. ( www.heart4children.org)

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel bloemen via het formulier in deze Sylboade! Vul het formulier in en lever het in op de De Jister 12 of Weisleatstrjitte 5 of bij 1 van de vrijwilligers die in de 2e week van April bij de deur langs komen.

Wil je geen bloemen maar wel iets bijdragen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt je gift aan de vrijwilliger geven (overmaken op rek.nr. van stichting Rwanda rises foundation) of ons helpen bij de bloemenactie. We horen graag van je!

Zo hopen we weer op een mooie bloemenactie voor en door Heegemers en voor:

  • Heart for Children in Oeganda
  • Stichting Rwanda rises foundation in Rwanda

Freerk en Christine