Voorwoord

25 april 2018

in Voorwoord

 

Op dit moment zitten we alweer midden in de mei-vakantie. De kinderen hebben het de afgelopen tijd wel weer druk gehad op de scholen met diverse (sportieve) activiteiten. Er is gedanst, gevoetbald en ook nog gespeeld tijdens de Koningsspelen. De eerste activiteiten liggen alweer achter ons en ook de opening van het watersportseizoen is geweest. De afgelopen tijd hebben we tal van mooie dagen gehad; buitengewoon mooi! Het was alsof het vol zomer was met die hoge temperaturen. En dan te bedenken dat IJsheiligen (11-14 mei) nog moet komen 😉 het zal toch niet zo zijn dat we nog nachtvorst krijgen?! Diverse planten en bomen staan al vol in bloei.

Het is te hopen dat we bij de aankomende evenementen stralend mooi weer krijgen; samen op de been in ons mooie dorp met onder andere Heechspanning en At the Watergate. Eerst op 4 mei een moment van bezinning en respect voor die mensen die hebben gestreden voor onze vrijheid. Dat vrijheid tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is, wordt maar al te goed duidelijk door al die nare beelden in het nieuws over oorlogen elders in de wereld. Denk ook daar eens aan als je je vrijheid viert op bevrijdingsdag. Bekijk onze agenda voor alle activiteiten in Heeg, want er is weer voldoende te doen en beleven!

U heeft ‘m vast alweer gezien, het ingestoken vel papier met envelop voor de Sylboade enveloppenactie. Eens per jaar vragen we alle lezers een vrijwillige bijdrage te geven om de kosten voor het maken van de Sylboade te dekken. Een deel van de kosten kunnen betaald worden vanuit  de opbrengst van de advertenties, maar alleen daarmee redden we het niet. Steunt u ons om ook voor de volgende jaargang ons mooie Sylboade te kunnen maken? Alvast bedankt!

Veel leesplezier,

Marcel Langeland

Namens het bestuur van de Sylboade