It Pikepoltsje

16 mei 2018

in It Pikepôltsje

 

Naar de lammetjes!

Donderdag 5 april mochten wij met z’n allen naar boer Bakker. Wat een feest! De kinderen mochten eerst even spelen op een grote zandbult. Dat alleen al was natuurlijk geweldig. (Dat vonden sommige juffen ook, want die konden het ook niet laten even op die hoge berg te klimmen.)

Toen was het tijd om naar de lammetjes te gaan. Met zijn allen in de rij naar de stal. Daar aangekomen mochten de kinderen knuffelen met de lammetjes, De koeien aaien, En gewoon even lekker spelen. Na een lekker pakje drinken en een koekje zijn we richting de kalfjes gegaan. Boer Bakker had lekkere koeiensnoepjes en deze mochten de kinderen aan de kalfjes voeren.

Dat was soms best wel een beetje spannend, Want de kalfjes vinden het reuze interessant al die kindjes. Daarna nog in de grote koeienstal gekeken en mochten ze op de grote trekker. Omdat het nu toch wel een beetje vies weer werd hebben we nog lekker gefietst bij de lammetjes in de stal.

Wat was het leuk!