WSH Nieuwsbrief mei 2018

16 mei 2018

in Water Sportvereniging Heeg

  WSH Nieuwsbrief mei 2018
De lente is gearriveerd en de eerste wedstrijden zijn al weer gezeild. De jeugdtrainingen zijn begonnen, de jongste jeugd begint deze week. En ondertussen wordt er al weer van alles op touw gezet. Meer hierover in deze nieuwsbrief. Hou daarnaast de website in de gaten voor meer informatie: www.wsheeg.nl
  GWS Schouw en Tjotter evenement

Het Klassenevenement GWS & SFT 2018 in samenwerking met de GWS Klassenorganisatie en de Stichting Friese Tjottervloot (SFT) is weer terug. Voor het reserveren van een Tjotter verwijzen wij naar de SFT. Meer informatie op de website.

Datum: za 05 – zo 06 mei , It Sylhûs

  Verenigingscompetitie

Op een aantal locaties in Friesland en Groningen wordt de Verenigingscompetitie Noord Nederland gezeild. De WSH begeleidt meerdere avonden maar heeft zelf ook een team in de eerste divisie. Kan je lekker zeilen, meld je dan aan bij de wedstrijdcommissie.

Datum eerste avond: wo 25 april 18:00u

  Avondwedstrijden 2018

De WSH organiseert voor haar leden wederom de avondwedstrijden. Jachtwerf Heeg stelt hier weer haar Randmeren voor beschikbaar. Palaver is om 18:00 uur bij Jachtwerf Heeg. Je kunt je via de website inschrijven.

Data: 23 mei, 20 juni en 4 juli, 18:00 u

  Zeilles voor volwassenen

Leren zeilen? Kennis opfrissen? Meer zelfvertrouwen? De oplossing: WSH zeilles voor volwassenen! De lessen zijn bedoeld voor eenieder die wil leren zeilen, zijn of haar kennis wil opfrissen of bijvoorbeeld zelfvertrouwen wil opbouwen. Lees meer op de website

Data: 14 mei, 28 mei, 11 juni en 25 juni

  Jeugdcombi Heeg

Soms is het leuk om je ‘zeil-kunnen’ te meten met andere enthousiaste kinderen. Daarom organiseert Stichting JWZ-Noord ieder jaar vijf 2-daagse zeilwedstrijden op 5 verschillende meren in Noord Nederland. Deze wedstrijden heten de Combi’s, de eerste van 2018 is in Heeg.

Data: zat 2 juni en zo 3 juni, it Sylhûs

  Vrijwilligers

Voor onze evenementen zijn altijd vrijwilligers nodig. Meedraaien met de wedstrijdcommissie,  jeugdzeilen of achter de bar, het is gezellig en leerzaam en we hebben altijd een passende klus voor jou. Hou voor meer info de site in de gaten, er komt een lijst met evenementen voor vrijwilligers, of stuur ons een bericht.

 

*   Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website: www.wsheeg.nl