Yoga Rose gaat los met positieve vibes in Heeg!!

16 mei 2018

in Aankondigingen

 

Graag stel ik mij even voor, ik ben Corinne van Yoga Rose uit Heeg. Een gezonde levensstijl met een prettig balans, daar geloof ik in en is waar ik voor sta. Bovendien is balans ook nog eens mijn sterrenbeeld ;-), als weegschaal zijnde hou ik van een goed balans in het breedste zin van het woord.

Een relax moment voor jezelf op de yogamat kan een prettige aanvulling zijn op een  actief  en/of sportief  leven. Wist je dat voetbalcoach Louis van Gaal yoga inzette bij de warming-up van het Nederlands voetbalteam, tijdens het WK in 2014? Yoga hielp om de juiste focus te vinden voor de wedstrijd. Stress  of spanning (in de spieren) verlichten d.m.v. Yin Yoga, en met  vernieuwde energie de deur uit gaan, dat is mijn streven. Even lekker onthaasten, mobieltje uit en tot jezelf komen bij Yoga Rose op de yoga mat, gewoon omdat het kan.  Positive vibes, daar houden we allemaal van en doet ons goed.

Op 18 mei ga ik van start met elke vrijdag ochtend yoga in Heeg op de Harinxmastrjitte 43. Een unieke trainingslocatie met sfeervolle ambiance en uitzicht op een voormalig kloostertuin! Met kleinschalige groepen  in een ontspannen,  gezellige sfeer yoga doen. De wake-up Yin Yoga is elke vrijdag van 9:15 tot 10:15 en de Relax Yin Yoga is van 10:45 tot 11:45. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje thee.  De wake-up Yin Yoga bevat  een op Tai chi (Chinese vechtkunst) gebaseerde warming-up en een zogeheten:  zonnegroet en heeft iets meer pit dan de Relax-Yin-Yoga. Ik heb in het voorjaar van 2017 mijn diploma yoga docent behaald bij Johan Noorloos, van De nieuwe Yogaschool te Amsterdam. Veel praktijkervaring heb ik o.a. opgedaan in een stage bij een sportschool in dé sportstad Heerenveen en ik geef al anderhalf jaar yogatraining aan een klein oefen groepje. Sommigen van jullie kennen mij van de gym-en turnvereniging sss Heeg, waar ik met veel plezier assisteer bij de kids. In het verleden heb ik in een demoteam gezeten van Body Balance groepslessen bij een fitnessschool in Wolvega. In oktober 2017  ben ik naar Californië Amerika geweest, om yoga inspiratie op te doen. Dat was een bijzondere ervaring. Ik ben bij  een yoga work-out  geweest, op het sportieve Venice beach in Los Angeles. En in San Francisco heb ik diverse Yoga trainingen meegedaan. Alles bij elkaar hoop ik iets unieks en eigens aan te kunnen bieden in Heeg Hometown, qua yoga training, en is het tijd om een breder publiek te gaan verwelkomen.  Iedereen kan yoga doen, het is geen kwestie van kunnen, je hoeft er alleen maar te zijn.

Voor een gratis proefles op 18 mei en informatie kunnen jullie mij bellen. Reserveer een plekje in 1 van de 2 yogatrainingen  en wees verzekerd van jouw plekje in de gratis yogatraining op 18 mei! Zie ook de Facebook pagina Yoga Rose en Instagram yogaroseheeg. Wees welkom  op de yogamat. Graag tot ziens. Warme groet, Corinne