Nieuws vanuit Talma State

19 juni 2018

in Talma State

Ons nieuwe ketelhuis is heropgebouwd. Kachels doen het allemaal nog. Altijd weer spannend deze moderne veranderingen. Maar ……. het ene is nog niet klaar of het andere staat ons alweer te wachten. De nieuw/verbouw van de fysiotherapeuten. Ook de Talmanezen gaan hier wat hinder van ondervinden in de vorm van wegafzettingen, geluidsoverlast en weer werkmannen over de vloer. Maar we zijn dit allemaal wel gewend natuurlijk! Voor de fysio hopen we op een prachtig nieuwe uitbouw. We wachten het af.

Talma nam afscheid van Foekje:

Tijdens haar afscheid heeft Foekje de bewoners van Talma State een stoeptegel  met een KlavertjeVier erop geschonken. Een klavertje vier,  zei ze, staat voor “Geluk Hoop Geloof en Liefde” Dit wenste zij alle bewoners en personeel toe. Wat een mooi gebaar. De tegel heeft een plekje gekregen in onze dorpstuin.

 

Schapenkaas in Talma State op woensdag 13 juni, 27 juni, 11 juli en 25 juli:

Ieder jaar kom ik vanaf april tot augustus om de twee weken in Talma State met onze heerlijke schapenkaas. U kunt deze bestellen via bestelbriefjes die ik rond die tijd uitdeel. Een keer niet besteld ook geen probleem, meestal heb ik wat extra mee zodat u dan toch nog een kaasje kunt kopen.

Ik heb twee soorten: kleine kaasjes geschikt voor 1 persoon of de grotere kaas voor meerdere personen.

Ik kom op woensdagmorgen langs tussen half 11 en 11uur.

U kunt mij dan vinden in het restaurant van Talma State.

Graag tot ziens in Talma State!

Sipkje Drayer Bakker, Ferwoude