Opbrengst Rommelmarkt

19 juni 2018

in Evenementen, Goede doelen

Zaterdag 12 mei 2018 heeft de Rommelmarkt een bedrag van € 6.870 opgebracht. Na aftrek van alle kosten is het netto resultaat € 5.700! Een geweldig resultaat! We kunnen terugzien op een zeer geslaagde en gezellige Rommelmarkt. We hadden wederom prachtig zomerweer! Het terras was goed gevuld met bezoekers en er hing een gezellige sfeer op de markt. Met ruim 120 vrijwilligers zijn de spullen opgehaald, klaargezet en verkocht! Fantastisch!

Graag willen we iedereen bedanken, die ons heeft geholpen om  de markt te doen slagen. Ophalers, verkopers, sponsoren en iedereen, die ons de goederen ter beschikking stelde: bedankt !

Dank aan de fa. Attema voor de opslag en het vervoer van de kramen en het beschikbaar stellen van een hydraulische kraan om de overgebleven goederen op te ruimen.

Speciaal dank voor de fam. Van der Heide, die ook dit jaar weer hun bedrijf en terrein beschikbaar stelden en ons op velerlei wijze te hulp kwamen.

Wij, commissieleden, zijn nog in de weer met het afhandelen van de laatste zaken en  het opruimen van de laatste spullen. Zo zullen wij binnenkort een bezoek brengen aan de Kraambank en hier de niet verkochte baby spullen afleveren (daarover in een komend Tryelûk meer).

Om komend jaar weer een goede markt neer te zetten zijn we dringend op zoek naar jou! We hebben versterking nodig in de commissie. Dit jaar is het niet gelukt om tijdig extra commissieleden te vinden en hebben wij samen de schouders er ondergezet. Echter ook hier geldt; vele handen maken licht werk.

Dus twijfel niet en meld je aan!

Rommelmarktcommissie Protestantse Gemeente in Heeg

Joke Broersma, Rimmer Grondsma, Klaas van der Velde, Riemke de Hoop