WSH Nieuwsbrief

8 juni 2018

in Water Sportvereniging Heeg

WSH Nieuwsbrief

Het seizoen is in volle gang. De jeugdtrainingen en jeugdlessen zijn elke dinsdag en donderdagavond. De avondwedstrijden zijn weer bezig, zeillessen voor volwassenen worden gegeven en de Jeugdcombi is net achter de rug. Deze zomer hebben we een paar leuke evenementen. Hou de website in de gaten voor meer informatie: www.wsheeg.nl

Avondwedstrijden 2018.
De WSH organiseert voor haar leden wederom de avondwedstrijden. Jachtwerf Heeg stelt hier weer haar Randmeren voor beschikbaar. Palaver is om 18:00 uur bij Jachtwerf Heeg. Je kunt je via de website nog inschrijven wanneer er boten vrij zijn.
Data: 20 juni en 4 juli, 18:00 u


Verenigingscompetitie WSH team sterk van start.

De eerste avond zeilen in april in Heeg leverde 3 eerste plaatsen. De tweede avond in mei per saldo een gedeelde eerste plaats met drie andere verengingen na weer 3 wedstrijden zeilen en vanwege veel afgelastingen vinden op 12 juni de afsluitende poule wedstrijden plaats op de Fluessen, georganiseerd door Workum.

Sup 11-Merentocht.
De SUP 11-Merentocht wordt georganiseerd met medewerking van Stichting Stand Up Paddle en EasySup Supstore onder auspiciën van de WSH. Per dag is er een wedstrijdklasse en een toerklasse. De route voor de wedstrijd is ca 40 km per dag en voor de tour 20 km. Met meer dan 50 verwachte deelnemers in 2 klassen (Race & Tour) belooft het een spektakel te worden. Start en finish vanaf it Sylhûs van de W.S.H. Data: zaterdag 23 en zondag 24 juni.

Slach om Heech 2018.
Dit tweedaagse evenement voor skûtsjes vind voor de 6 keer plaats op de Hegemer Mar. De verwachting is weer ruim 40 deelnemers verdeeld over 4 klassen welke in totaal 6 wedstrijden zeilen. Zeer zeker de moeite waarde om vanaf de rand van het wedstrijdwater te volgen. Data: zaterdag 16 juni en zondag 17 juni.

Puzzelvaartocht gaat niet door
Dit jaar heeft de W.S.H. geen ‘Puzzelvaartocht’ in haar drukke programma opgenomen. Een teruglopende belangstelling heeft de W.S.H. doen besluiten een vervangen evenement uit te werken maar dit jaar realiseren ging te snel. Heeft iemand nog een leuk idee, dan zijn we uiteraard geïnteresseerd!

Vrijwilligers
Voor onze evenementen zijn altijd vrijwilligers nodig. Meedraaien met de wedstrijdcommissie, jeugdzeilen of achter de bar, het is gezellig en leerzaam en we hebben altijd een passende klus voor jou. Hou voor meer info de site in de gaten, er komt een lijst met evenementen voor vrijwilligers, of stuur ons een bericht.

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website: www.wsheeg.nl