Heech yn’t Findel

14 juli 2018

in Heech Yn 't Findel

 

Elk jaar kijken wij als bestuur er weer naar uit: de Findelierdagen! In het weekend van 31 augustus t/m 2 september hopen wij jullie weer te zien in de feesttent. Hieronder enkele nieuwtjes wat betreft de aankomende feesten:

Vrijdag 31 augustus volleybaltoernooi Ook dit jaar organiseren wij gezamenlijk weer met volleybalvereniging Heecherop een volleybaltoernooi bij de tent. Jullie kunnen meedoen als buurtvereniging, vriendengroep, voetbalteam, noemt het maar op, meld jullie aan! Net als vorig jaar wordt het toernooi gehouden op het feestterrein. Zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar mogen meedoen. Om je op te geven graag een mail sturen met teamnaam naar: email hidden; JavaScript is required

Vrijwilligers en nieuwe bestuursleden gezocht! Een dorpsfeest kan niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers. Wij zijn dan ook weer dringend opzoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen tijdens de feesten. Tevens zijn er na de feesten enkele bestuursleden aftredend, dat houdt in dat wij opzoek zijn naar nieuwe mensen in het bestuur! Voor interesse of vragen kunt u altijd terecht bij één van onze bestuursleden of kunt u een mail sturen naar email hidden; JavaScript is required

Drekrace uitverkocht! Ook dit jaar zal er weer een drekrace plaatsvinden, inmiddels al voor de 5e keer! Nadat de inschrijving in mei is gestart kregen wij van het bestuur van de drekrace te horen dat het binnen enkele weken is uitverkocht! Er zullen dit jaar zo’n 460 deelnemers van start gaan, iedere deelnemer alvast veel succes!

Programma bijna rond Het programma van de aankomende feesten is bijna rond. Rond augustus ontvangt iedere inwoner van Heeg het programmaboekje op de deurmat.

Het bestuur:  Lennert Veenstra, Marko Jelsma, Arjen Zijlstra, Jitte Huitema, Bart Visser, Bert Wienia en Jetze Brouwer.