Heechsimmerfestival 2018

15 juli 2018

in Aankondigingen, Evenementen

 

16 juni 2018 – Vier de zomer op Heechsimmerfestival! Na een intieme, sfeervolle en speciale vorige editie is Heechsimmerfestival terug op 21 juli 2018!

Heechsimmerfestival vindt dit jaar alweer voor de 16e keer plaats op het strand van Heeg. Het festival wordt gekenmerkt door de verscheidenheid aan muziek. Zowel bekend als onbekend en landelijk als regionaal talent krijgt een podium om zo de bezoekers te laten genieten van een mix van oude en nieuwe muziek.

Heechsimmerfestival zal dit jaar om 15.00 uur starten. Vanaf dit tijdstip zijn er weer verschillende kinderactiviteiten georganiseerd op de festivalweide. Maar nog specialer is onze DJ Johan Douma (9 jaar)! Hij zal ervoor zorgen dat de kids lekker dansen op die vette beats en de muziek die zij leuk vinden.

Nieuw dit jaar is het “Happy Heechsimmer Hour”. Stel je voor; 2 drankjes halen en maar 1 betalen, onder het genot van heerlijke hapjes zoals bittergarnituur en chicken wings van Foodtruck ‘De Mallemok!’ Het Happy Hour is van 17.00 tot 18.00 uur met muziek van lokale band Red Sauce en Joop Obama.

Na het Happy Hour zullen de bands ‘I am Captain’ en Trije x nix’ wat rock brengen op het strand. Daarnaast komt er een Johnny Cash tribute band, genaamd ‘Little Cash’. Net als vorig jaar komt Tim Akkerman met zijn band optreden, met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings The Boss. Vervolgens komt er een Schotse folk rock band op het podium die één groot feest wil bouwen, genaamd ‘Flannery’. Als afsluiter zal lokale band ‘High Tag’ er een onvergetelijke avond van maken met Top 2000 nummers waar iedereen op mee kan zingen en dansen.

Heechsimmerfestival is een bijzonder festival aan de rand van het Heegermeer op het strand van Heeg, dat grotendeels door vrijwilligers georganiseerd en opgebouwd wordt. Het wordt weer een geslaagde dag waarbij genoeg te zien, te horen en te doen is voor zowel jong als oud, daar ben jij toch ook bij?!

Houd de nieuwe website: www.heechsimmerfestival.com, onze Facebookpagina, Instagram en Linkedin in de gaten voor het laatste nieuws!