St Jozefschool

10 juli 2018

in St. Jozefschool

Alle kinderen geslaagd voor het EHBO examen.

Alle kinderen van de Jozefschool en het Wraldfinster zijn geslaagd voor hun jeugd-EHBO diploma. Op maandag 18 juni hebben ze zowel een praktijk als theorie-examen afgelegd. Onder toeziend oog van een deskundige examen commissie is aangetoond dat ons dorp weer een stukje veiliger is geworden dankzij alle kinderen van groep 8 van beide scholen.

Optreden Dansknaller!

De afgelopen twee weken hebben we les gehad van meester Niels. Meester Niels is dansdocent. Wat hebben we veel plezier gehad bij het oefenen! De sfeer was erg leuk.
Donderdag 21 juni hebben we helaas al weer de laatste les gehad hierna was de gezamenlijke afsluiting voor en door groep 3 t/m 8.

De St-Jozefschool is een FairTradeschool!

Dat houdt in dat wij als school minimaal 3 FairTrade producten gebruiken: koffie, thee en suiker. Daarnaast moet je als FairTradeschool dit ook uitdragen en dat doen wij naast het gebruik ervan, door er in de groepen aandacht aan te besteden.
Onze kerstpakketten en de bedankjes die wij geven aan mensen die iets voor ons hebben betekend bestaan ook grotendeels uit FairTrade producten.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie.