Timmerdorp Heeg 2018

14 juli 2018

in Aankondigingen, Evenementen

 

De voorbereidingen van het timmerdorp zijn nu in volle gang! Er hebben zich zoveel kinderen aangemeld dat het vol zit!

Het timmerdorp zal tijdens de week van  dinsdag 24 juli tot en met vrijdag 27 juli neerstrijken bij de Pharshoeke. We proberen er met z’n allen weer een onvergetelijke week van te maken! Dit jaar staat het timmerdorp in het teken van… g r i eze len !

De kinderen mogen op het terrein bij de Pharshoeke het griezeligste verblijf ooit bouwen! Wie heeft de engste hut?  De jury komt donderdag 26 juli langs om het te beoordelen.

Vrijdagavond zal op het eiland de Rakkenpolle de prijsuitreiking plaatsvinden waarna de timmerdorpweek weer zal worden afgesloten met een groots vuur en live muziek van Bruno! Iedereen is dan op de Rakkenpolle welkom! Er zullen aan het begin van de avond sloepen klaarliggen om de belangstellenden te vervoeren naar het eiland. Opstappen kan op de Syl in Heeg.

Wij als organisatie zijn nu druk bezig met het inzetten van de vrijwilligers op verschillende onderdelen. Zijn er nog mensen die willen helpen, dat kan dat!

Zijn er vrijwilligers of scholieren die de maatschappelijke stage bij ons willen doen, dan kunnen die zich aanmelden via de volgende link:  http://goo.gl/forms/Yw70IqvGY3 of stuur een mailtje naar email hidden; JavaScript is required.

Alvast onze dank daarvoor!

De organisatie: Jelle de Jager, Hilde Dijk, Carola vd Meulen, Wiebe Douwe Cnossen, Jessica Wierda, Rein Brouwer, Egbert Jongstra, Akke de Jong