Voorwoord

14 juli 2018

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Voor de allerlaatste keer van deze 36e jaargang mag ik als voorzitter weer een voorwoord opstellen. Ik kijk terug op een leuk en boeiende jaargang waarbij elke keer de Sylboade flink gevuld is en ook best dik waren. Tal van verenigingen en clubs leveren trouw hun kopij en leuke verslagen aan. Als redactie zijn we dan zelf ook erg tevreden over het blad. Maar dat wij persoonlijk ook regelmatig complimenten krijgen van onze lezers, geeft ons nog meer blijk van waardering en bevestiging dat we met goede dingen bezig zijn. Ook uit de reacties en bijdrages die we bij de enveloppenactie hebben mogen ontvangen, geeft ons maar des te meer aan dat jullie het blad graag lezen en steunen. Dat heeft ons erg goed gedaan. Nu hebben we eerst even zomerreces, maar in september gaan we weer fris en enthousiast van start met jaargang 37!

Zo in de zomer staat de agenda weer bol van evenementen en activiteiten. Muziekconcert, Heechsimmer, De Findeliersdagen…. noem maar op! Het is een bonte boel in Heeg deze zomer, maar ook dit nummer van de Sylboade staat er weer gekleurd op! Als redactie zijn we ons aan het oriënteren om wellicht met regelmaat meerdere advertentiepagina’s in kleur op te gaan nemen. We zijn erg benieuwd wat u er als lezer hiervan zou vinden als dat dit zou gebeuren. Misschien dat we daarna dan ook wel meer pagina’s in kleur zullen gaan opnemen. We zien uw reactie met belangstelling tegemoet op email hidden; JavaScript is required.

De zomer is officieel begonnen en de examenperiode ligt achter ons. De geslaagden feliciteer ik met het behalen van hun diploma; degene die de vlag toch niet mochten uithangen wens ik sterkte met het herhalingsjaar. Ongeacht je uitslag wens ik je een fijne zomervakantie!

Ook ik – en de rest van de redactie- ga genieten van een paar weken Sylboade-verlof. Laat de zomer maar komen met prachtige lange avonden en een lekker briesje wind voor de watersportliefhebbers!

Veel leesplezier en tot in september!

Marcel Langeland

Namens het bestuur van de Sylboade