Vrijwilliger bij Houtstad IJlst

14 juli 2018

in Ingezonden mededeling

U hebt het vast wel meegekregen, IJlst is een spraakmakend gebouw rijker! Het staat vlak bij molen De Rat en de prachtige fontein van IJlst. Hier kunnen we IJlst met zijn rijke industriële geschiedenis tonen. Op basis van deze geschiedenis laten we zien wat ambachtelijk en duurzaam werken is. Het dragende thema daarbij is hout! Hout is het materiaal dat door de eeuwen heen in belangrijke mate de geschiedenis van IJlst heeft bepaald. Maar hout is actueler dan ooit. Als Stichting werken we met vrijwilligers.  Het aardige is dat u bij ons als vrijwilliger op velerlei gebied actief kunt zijn. We hebben het dan over een team van baliemedewerkers en mensen die het leuk vinden hun kennis over IJlst en hout te delen en verder te verdiepen.

Wilt u meer weten over Houtstad IJlst?  Kom dan gewoon even langs, we zijn er elke middag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Dan vertellen we u wat Houtstad IJlst voor u en voor IJlst kan betekenen. U kunt ook even bellen met Piet Hoogeveen.

Bestuur Museum en Werkplaats Houtstad IJlst