Activiteitencommissie It Heechhus

13 september 2018

in It Heechhus

SEIZOEN 2018 – 2019

Na een lange, warme en gezellige zomer is het voor ons weer tijd om ons programma bekend te maken voor dit komende winterseizoen.

We hebben weer een divers programma samengesteld met oude vertrouwde activiteiten zoals de bingo’s en kinderfilms maar ook een aantal nieuwe activiteiten waar wij weer erg enthousiast over zijn, ik zou hier graag iets meer over vertellen; Op zaterdag 10 november organiseren we een heus theaterdiner! De precieze details kunnen we nog niet geven maar het belooft een leuke, smakelijke en gezellige avond te worden!

Daarnaast krijgen we in februari een persoon waar wij wel erg enthousiast over zijn en we hopen jullie dan ook, hier een korte inleiding over wat er op zijn website te lezen staat;

“Vrijdag de 13e 2015 was ik samen met 3 vrienden in concertzaal Le Bataclan te Parijs voor een concert van The Eagles of Death Metal. Die avond werden er 89 mensen doodgeschoten en meer dan 300 verwond in dat kleine zaaltje. Parijs werd getroffen door nog twee aanslagen die avond. In totaal vonden 129 mensen de dood. Een avond die mijn leven totaal op zijn kop zette. Chronische slaapproblemen, hyper-alertheid, angstaanvallen en hevige PTSS klachten domineerden mijn leven na deze helse avond”. Dit zijn de inleidende woorden op de website van Ferry Zandvliet, 1 van de mannen  die de aanslag in Le Bataclan in Parijs overleefde. Ferry is onder andere bekend geworden van zijn verschijningen bij Humberto Tan in RTL Late Night. Wij hebben hem uitgenodigd om een avond te komen spreken over zijn ervaringen van die vreselijke gebeurtenis en hoe dat zijn leven verandert heeft.

Maar dit allemaal later in het seizoen.

We starten het culturele seizoen in It Heechhûs op vrijdag 21 september met:

HERFSTBINGO

Vrijdag 21 september

8 rondes voor €10,-

Om 20:00 uur laten we de ballen weer rollen en zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn! Ook dit seizoen hopen we u weer in grote getale te mogen begroeten in It Heechhûs!

Met vriendelijke groeten, de activiteitencommissie:

Sybout Jaasma, Marlisa van Oosterloo, Jan Buwalda, Robert Bakker, Jannie ten Braake Paul van Schaick en Joke Broersma.