Gymnastiekvereniging SSS Heeg

13 september 2018

in SSS Heeg

We staan weer aan het begin van het seizoen. Wij zijn heel blij dat we een nieuwe juf gevonden hebben voor de recreatie groepen en voor de Bodyfit groep Martha Ploegstra. Feikje Draaijer uit Oudemirdum gaat vanaf het volgende sportseizoen les geven aan alle meiden, daarbij gaat ze ook peutergym geven! De Bodyfit groep zal worden gegeven door Martha Ploegstra.

Feikje stelt haar zelf even voor:

Hallo Allemaal,

Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Feikje Draaijer Rienstra, ik woon in Nijemirdum en ben getrouwd met Carl Draaijer, samen hebben we 4 kinderen,( maar die zijn allemaal het huis al uit). Ik ben 59 jaar, we hebben 8 kleinkinderen waar we ook veel van genieten. September 2010 heb ik de opleiding niveau 2 (assistent leider) in Heeg gedaan op recreatie niveau en in 2012 de opleiding niveau 3 (gymnastiek leider) maar dan in Surhuisterveen Geef al jaren les bij gym vereniging Nok in Oudemirdum ( 15 jaar) en Beo in Bakhuizen (8 jaar) en Oeverzwaluwen in Koudum (7 jaar) maar geef ook steps, fit&fun en Mbvo.

Heb zelf vroeger nooit op gym gezeten, maar onze kinderen wel, hielp vaak mee omdat er weinig tot geen leiding soms was. In september ga ik les geven op maandag bij jullie, heb er heel veel zin in.

Tot ziens, vriendelijke groet Feikje Draaijer

De ‘gymnastiekdag’ wordt wel maandag i.p.v. woensdag (wij hebben geruild met de volleybal) Wij hopen dat dit geen problemen gaat geven.

Nieuwe lestijden vanaf maandag 3 september

Maandag

Maandag 14.45-15.45 – Peuters + kleuters – Feikje Draaijer

Er wordt gestart met peuter gym. Eerst een proef tot de herfstvakantie. 1e les maandag 3 september. 1e x gratis, daarna 6x voor 15euro.

Mocht de groep peuters groot genoeg zijn dan wordt de groep peuters / kleuters weer gesplitst.

Maandag 15.45-16.45 groep 3,4,5,6 – Feikje Draaijer

Maandag 16.45-17.45 groep 7 en 8 – Feikje Draaijer

Maandag 16.45 tot 18.00 selectie Jongens – Rimmer Abma

Donderdag

Donderdag 17.15-18.15 Jongens recreatie en selectie Jongens – Rimmer Abma

Donderdag 18.15-20.00 Selectie meisjes – Rimmer Abma

Donderdag 20.00 – 21.00 Bodyfit groep – Martha Ploegstra

Peutergym:

Hierbij willen wij als gymnastiekvereniging SSS Heeg, alle peuters uitnodigingen om na de zomervakantie bij onze vereniging te komen bewegen. Bewegen is super goed voor de kleintjes. Ze leren hier om te gaan met gooien, vangen, balans, evenwicht, zwaaien, draaien en bijv. Mikken. Erg goed voor de ontwikkeling van peuters. De lessen worden in de sporthal van ‘it Heechhus’ in Heeg gegeven op maandagmiddag van 14.45 tot 15.45. De kosten zijn de eerste keer gratis proberen, daarna 6x voor maar € 15,-

We gaan uit van een mooi nieuw sportief seizoen! We hebben er zin in met nieuwe leiding. Wel zijn we nog steeds op zoek naar bestuursleden, Met ongeveer 5 vergaderingen per seizoen kost dit niet heel veel tijd en u hoeft geen ‘verstand’ van gymnastiek te hebben. Een actieve en grote vereniging met ongeveer 100 leden kan niet zonder een voltallig bestuur.Zoals eerder vermeld:

Zonder bestuur, geen vereniging.

Lijkt het je wat om een handje te helpen bij de vereniging van je dochter of zoon? Mail email hidden; JavaScript is required