Korpskamp 2018!

13 september 2018

in Evenementen

Korpskamp 2018!

Vrijdag 22 juni We kwamen allemaal aan en we gingen met zijn allen de tenten opzetten. Daarna moesten we onze koffers uitpakken en  konden we ff chillen. Na het chillen gingen we een speurtocht doen, we moesten allerlei opdrachten doen en dat was superleuk en toen gingen we naar bed.

Zaterdag 23 juni We wilden beginnen met ochtend gymnastiek, maar kinderen waren verstopt, dus dat werd best laat ,maar we deden het toch.  Na het ontbijt gingen we repeteren voor het concert van die avond (om 19:00 uur in het cultuurhuis te Workum ). Na het repeteren deden we spelletjes , daarna gingen we zwemmen en  hamburgers eten met patat. Om 19.00 uur hadden we het concert in Workum en daarna gingen we de bonte avond vieren; er waren twee meiden met een quiz;  ik ging zingen en er was een hele goeie grap namelijk: ze deden alsof ze vliegles gaven en als diegene waarbij de grap werd uitgehaald ging staan, deden ze een spons op zijn stoel  en dan leek het alsof ie in de broek had geplast. Na de bonte avond was er  een disco en daarna gingen we weer naar de tent.

Zondag 24 juni We gingen weer ochtend-gymnastiek doen, ontbijten en daarna gingen we weer spelletjes doen. Na de spelletjes gingen we tent opruimen, spullen opruimen, enzovoort. Na het opruimen hadden we nog een slotconcert en dat ging super goed. Daarna gingen we weer naar huis. Maar het Korpskamp was te gek!!!

Groetjes Ineke Klaasje

Graag willen we de kampleiding langs deze weg hartelijk bedanken voor hun inzet!!!
PS: Helaas stopt Trijeklank als zelfstandig jeugdkorps; onze leerlingen gaan vanaf volgend seizoen mee spelen met Jeugdkorps “Tusken de Noaten” uit IJlst o.l.v. Guus Pieksma.