Plaatselijk Belang

13 september 2018

in Plaatselijk Belang Heeg

Van Plaatselijk belang jouw belang!!

De zomervakantie zit er bijna weer op en dit betekent dat plaatselijk belang weer zijn vergaderingen hervat. In de periode voorafgaande de vakantie zijn de nieuwe statuten vastgelegd bij de notaris, deze zijn op te vragen via PBH.

Agenda punten voor het komende jaar:

 

  • De communicatie met de contact wethouder en dorpscoördinator vaste en vooral frequente structuur geven. Aandacht voor de belangen van Heeg en voor Heeg, hoe maximaliseren we inspraak en mede beslissingsrecht over zaken die u als inwoner aan het hart gaan!
  • Actuele zaken; ontwikkeling van It eilan,  en overige actuele ontwikkelingen
  • Heeft u vragen , ideeën of plannen die via een ondersteunend platform de aandacht dienen te krijgen dan bent u van harte welkom !!

De eerstvolgende vergadering is 5 september, heeft u aandachtspunten ter bespreking dan nodigen wij  u graag uit om langs te komen op één van onze vergaderingen (de data vindt u op onze site).

Wij hebben er weer zin in!

Bestuur PBH

Waarom lid worden van Plaatselijk Belang? Door lid te zijn van Plaatselijk Belang beslist u mee over uw eigen omgeving. Door een groter aantal leden wordt Plaatselijk Belang een gewichtiger ‘partner’ van de gemeente SWF. Door lid te zijn van Plaatselijk Belang draagt u bij tot het verwezenlijken van verschillende projecten die de leefbaarheid voor alle inwoners van Heeg en omstreken vergroten.

Plaatselijk Belang zoekt nieuwe bestuursleden.