St Jozefschool

13 september 2018

in St. Jozefschool

Afscheid nemen……………

De laatste week voor de vakantie stond in het teken van afscheid nemen. Zo was er de Slotviering met Pastor Foekema bij ons op school. Het thema was: “Missen” Zijn er dingen die je zoal mist als je vakantie hebt? Die zijn er zeker: voetbal, de poes, vriendjes en vriendinnetjes, je eigen bed… Fijn om hier samen even bij stil te staan zo samen met elkaar.

De Slotavond van groep 8

Tijdens deze bijzondere avond hebben we op bijzondere wijze afscheid genomen van onze groep 8. Dit gebeurde door een geweldige uitvoering van de musical “De DJ draait door” door groep 7/8. Vervolgens vond het officiële moment plaats: het tekenen en het overhandigen van de diploma’s aan de leerlingen van groep 8. Vervolgens waren het de ouders die een geweldig optreden verzorgden voor een enthousiast publiek. Van de ouders hebben we een fantastisch cadeau gekregen: professionele podiumverlichting om onze optredens verder te professionaliseren. Onze dank is zeer groot!

Laatste schooldag

Deze laatste schooldag verliep enigszins rommelig, maar zeker niet minder gezellig. Na een dag van opruimen, spelletjes en een fijn samenzijn, gingen  de schooldeuren voor de kinderen voor komende 6 weken op slot.

Een bijzonder schooljaar

Het jaar is weer voorbij… Een heel bijzonder jaar met de vieringen in de kerk, Dierendag, Carnaval, het Scholenvolleybaltoernooi in Sneek, de Nationale Pannenkoekdag in Talma State, de projectweek, het voetbaltoernooi in Heeg, de danslessen, het schoolreisje naar Nemo, het schoolkamp op Ameland, de Survival, het afscheid… O ja, en dan was er ook nog tijd om iets te leren! Zonder alle hulp en ondersteuning vanuit de ouders had dit jaar er een stuk kariger uitgezien!

Survival 2018!

Na de nodige voorbereiding en inzet van vele ouders en vrijwilligers, vond de jaarlijkse Jozefsurvival weer plaats in het Heempark. De vele, afwisselende activiteiten brachten de nodige uitdagingen met daarbij het nodige plezier.

Vanuit de Leerlingenraad

Start nieuwe schooljaar  3 september:

Na zes weken nu weer klaar voor een frisse start! Er staan alweer van allerlei leuke activiteiten op de kalender.

-Opening schooljaar BMS  (Bisschop Möller Stichting)

-open informatie avond

-Kinderboekenweek

-Dierenendag

En de Jozefmarkt!

6 oktober: Jozefmarkt!

De Jozefmarkt zal plaatsvinden vinden op zaterdag 6 oktober a.s. De voorbereidingen zijn al in gang gezet. De Jozefmarkt vergt veel voorbereiding en inzet van vrijwilligers zowel voor als tijdens de markt. Daarom zijn we nu al op zoek naar de nodige vrijwilligers. Ook scholieren die invulling moeten geven aan hun maatschappelijke stage kunnen bij ons terecht. Mocht u mee willen helpen, dan kunt u zich aanmelden via de mail van school email hidden; JavaScript is required