WSH Nieuwsbrief september 2018

13 september 2018

in Water Sportvereniging Heeg

Bij het verschijnen van deze Sylboade zijn het Kruis van Heeg en de Nederlands Kampioenschappen van de Valkenklasse verzeild op de Hegemer Mar. De agenda en de aankondigingen voor de komende evenementen staan op de website: http://www.wsheeg.nl/
  WSH toertocht HEEG-HEEG 2018

Vrijdagavond 7 september wordt er weer verzameld voor de jaarlijkse en altijd gezellige, toertocht Heeg-?-Heeg. Elk jaar bedenkt een nieuwe commissie een verse bestemming en verzorgt leuk vertier! Zowel motorboten als zeiljachten zijn welkom. Aanmelding via de website.

Data: vrijdagavond 07 t/m zondag 09 september

  Gezamenlijke jeugdwedstrijden

Zondag 16-09 worden de jaarlijkse Gezamenlijke Jeugdwedstrijden door de WSH georganiseerd. De gezamenlijke jeugdwedstrijden zijn bedoeld voor de bekende jeugdklassen. Zowel voor gevorderde als voor de beginnende jeugdzeilers wordt een geschikte baan uitgelegd. Inschrijven kan via de website.

Datum: Zondag 16 september, ’t Sylhûs

  WSH bemanningswedstrijden

Op zondag 23 september worden de jaarlijkse bemanningswedstrijden verzeild in polyvalken van onze gewaardeerde verhuurders. Dit immer grootse zeilfestijn mag je niet missen. Het vindt plaats vanaf ’t Sylhûs. Inschrijving via de website.

Datum: Zondag 23 september, ’t Sylhûs

  Eredivisie zeilen

De WSH heeft een sterk en enthousiast team dat strijdt in de Eredivisie Zeilen 2018. Korte races met standaard boten op één wedstrijdbaan maken het leuk en goed te volgen, ook via internet. De laatste 2 wedstrijdrondes staan nu voor de deur:

Speelronde 4: vrijdag 7 t/m zondag 9 september, Lelystad

Speelronde 5: vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober, Veere

  Nederlands Studenten Kampioenschappen Zeilen

De WSH is weer wedstrijdcomité voor de Nederlandse Studenten Kampioenschappen zeilen, dit jaar georganiseerd door Amsterdamse Studentenzeilvereniging Orionis vanuit Stayokay Heeg. Uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers voor het wedstrijdcomité ook hier welkom!

Datum: Vrijdagavond 5 t/m zondag 7 oktober, Hegemer Mar

 

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website: http://www.wsheeg.nl/