Nieuws vanuit Talma State

21 oktober 2018

in Talma State

Nieuws vanuit Welzijn

Donderdag 4 oktober om half acht ‘s avonds komt het shantykoor De Pikbroeken uit Grou naar Talma State voor een optreden. De entree is € 5,- (inclusief koffie en thee).

Donderdag 25 oktober komt Sarah hun mode showen en verkopen. U bent om 10 uur van harte welkom. En ’s avonds om 19.30 is er een dialezing over de Kaukasus/Georgië georganiseerd door de bewonersvereniging. De entree is € 5,- inclusief koffie en thee.

Verder…

Dhr. Duiker is onze volgende exposant in Talma State. Geboren te Sneek, 27 juni 1944.  Dhr. Duiker maakt al jarenlang schilderijen en houtuitsnedes en nog veel meer. Wat zijn ogen zien maken zijn handen. Zijn hele huis hangt vol met kunst en wij vinden het een eer dat hij deze keer in de gang op de begane grond wil exposeren. Vanaf 1 oktober tot en met 31 december is de expositie te bezichtigen. Tevens wil hij in Talma State een paar keer een workshop geven, om Heeg en omstreken de kans te geven creatief aan de slag te gaan. De eerst volgende data dat dit kan, is op woensdag 31 oktober vanaf twee uur in het atrium. De onkosten zijn 5 euro inclusief koffie en thee en materialen. Iedereen is welkom, graag aanmelden bij de receptie telefoon 334500

 

Een vriendelijke groet vanuit Talma State,

Grytsje Paulusma