WSH Nieuwsbrief 09-2018

8 oktober 2018

in Water Sportvereniging Heeg

Het watersportseizoen loopt ten einde, de boten gaan binnenkort de winterstalling in, en in het dorp en op de haven wordt het rustiger. Dat betekent niet dat we bij de WSH stil gaan zitten, daarom deze opsomming van komende activiteiten.

Nederlands Studenten Kampioenschappen Zeilen
De WSH is weer wedstrijdcomité voor de Nederlandse Studenten Kampioenschappen zeilen, dit jaar georganiseerd door Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging (RSZV) vanuit Stayokay Heeg. Uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers voor het wedstrijdcomité ook hier welkom!
Datum: Vrijdagavond 5 t/m zondag 7 oktober, Heegermeer

 

Eredivisie zeilen
De WSH heeft een sterk en enthousiast team dat strijdt in de Eredivisie Zeilen 2018. Korte races met standaard boten op één wedstrijdbaan maken het leuk en goed te volgen, ook via internet. De laatste wedstrijden staan nu voor de deur:
Speelronde 5: vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober, Veere

 

Wintercursussen 2018-2019
Ook deze winter organiseren we weer diverse cursussen: Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon. De cursussen zijn bedoeld voor een ieder die zijn vaarbewijs of marifooncertificaat wil halen en/of zijn theorie op peil wil brengen. De gemiddelde cursusduur is 5 avonden. Meer informatie staat op de website en aanmelden kan via formulieren op de website.
Data: Vanaf eind oktober, It Sylhûs

Winterzeilen
Komende winter organiseert de WSH weer voor haar leden de inmiddels bekende winterwedstrijden in Polyvalken. Hoora Watersport houdt ook deze winter hier weer boten zeilklaar voor. Er zullen 6 zondagen worden gezeild van +/- 10:00 uur tot 14:00 uur, de nazit met warme soep en een hartversterkertje hoort daar ook bij. Meer informatie en het aanmeldformulier staan op de website.
Data: 6 zondagen vanaf medio november, Hoora/It Sylhûs

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl