Activiteiten kommissie It Heechhus

9 november 2018

in It Heechhus

De komende maanden staan de volgende activiteiten voor u op het programma:

DINNERSHOW Prachtige muziek, hilarisch theater en de mooiste liedjes omlijsten een smakelijk driegangen diner.    Een tipje van sluier; we zijn trots en heel blij met de medewerking van:

– Crescendo Heeg

– Kapsones

– Theatergroep Heeg met Cor Flapper, Griet Cnossen, Annemieke Rijkers, Rein Leenstra  en regisseur Elske Roorda

Het belooft een fantastische avond te worden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, wees er snel bij want vol is vol.

Zaterdag 10 november     Aanvang 18.00 uur                        € 25,00 per persoon exclusief  drankjes                       

BIERPROEVERIJ Op woensdagavond 21 november staat een bierproeverij, in samenwerking met de COOP, op het programma onder leiding van een heuse bierspecialist.

Aanvang 20.00 uur    € 15,00 per persoon.  Aanmelden via email hidden; JavaScript is required.  Ook hiervoor geldt vol is vol.

SINTERKLAAS Ook dit jaar mogen we Sinterklaas weer in Heeg verwelkomen en natuurlijk komt hij niet alleen. Wat hebben de pieten dit jaar voor ons in petto? We gaan het meemaken op zaterdag 24 november. Sint meert met zijn pieten om 13.30 uur met de pakjesboot aan op de Syl, om vervolgens een wandeling door het dorp te maken. Om 14.15 uur opent It Heechhûs de deuren voor het grote sinterklaasfeest. Het belooft weer een onvergetelijke middag te worden voor alle kinderen uit Heeg en omgeving.

Winterbingo met mooie, praktische en lekkere prijzen. Vrijdag 7 december

8 Rondes voor € 10,00  Aanvang 20.00 uur

KERSTMARKT  Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar een indoor Kerstmarkt op  zaterdag 15 december van 17.00 – 21.00 uur.

Wilt u een kraam huren? Laat dit weten via email hidden; JavaScript is required

Vergeet u vooral niet 9 februari 2019 in uw agenda te zetten. Ferry Zandvliet vertelt zijn aangrijpende verhaal over de gebeurtenis op 13 november 2015.            In de Parijse concertzaal Bataclan overleefde hij ternauwernood de terroristische aanslag. Wij zien u graag.

Hartelijke groet, Activiteiten Kommissie,

Joke Broersma, Jan Buwalda, Robert Bakker, Paul van Schaick, Jannie ter Braake, Sybout Jaasma en Marlisa Oosterloo