Plaatselijk Belang Heeg

9 november 2018

in Plaatselijk Belang Heeg

 

 

Van Plaatselijk belang jouw belang!

Actueel:

Op 26 november heeft Plaatselijk Belang (het jaarlijkse) gezamenlijk overleg met Dorpsbelangen Oudega e.o. en Dorpsbelangen Gaastmeer. Op deze manier blijven we op de hoogte van elkaar, wisselen we ideeën uit en kunnen we meer bereiken in projecten die voor ons gezamenlijk van belang zijn.

Plaatselijk Belang vergadert maandelijks in It Heechhûs. Heeft u een goed idee, of vindt u dat er iets anders moet voor de leefbaarheid in Heeg, dan bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden via de mail. Onze eerstvolgende vergadering is op 28 november.

Plaatselijk Belang heeft maandelijks overleg met de dorpscoördinator van de gemeente SWF. Onze belangen blijven zo actueel en komen sneller bij de juiste ambtenaar.

Plaatselijk belang is in gesprek met Sociaal Collectief. Dit is een stichting die zich binnen SWF bezig houdt met o.a. jongerenwerk, ouderenwerk, participatie en mantelzorg. Nu zijn zij nog voornamelijk actief in de grotere plaatsen, maar willen ook in de dorpen en buitengebieden hulp gaan bieden.

Heeft u belangrijke zaken , laat het ons weten!

Mail dan naar email hidden; JavaScript is required